Yii Framework Forum: شبکه کردن با YII - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

شبکه کردن با YII در لوکال بتونم دو تا سیستم رو شبکه کنم و با Yii هر دو سیستم با هم در

#1 User is offline   sbrfarhadi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 31-August 12

Posted 08 September 2012 - 01:07 PM

سلام
می خوام یه نرم افزار با Yii بنویسم که توی لوکال اجرا بشه و دو تا سیستم با هم شبکه بشن
و دیتابیس داخل یکی از این دو تا باشه و این دو تا سیستم که با YII نوشته میشن به این MySQL مشترک
وصل بشن و بتونن ازش استفاده کنن
من با خود php بصورت دستی نتونستم این کارو انجام بدم(توی YII هم همچنین) اما فقط میدونم توی تعریف هاست بجای لوکال باید آی پی سیستم رو بدم
اما هنوز جوابی جز خطا نتونستم بگیرم
شنیده بودم که باید ریموت MYSQL هم باید فعال باشه که اینو تقریبا نتونستم روششو پیدا کنم
اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم

0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 367
  • Joined: 19-January 11

Posted 08 September 2012 - 11:11 PM

View Postsbrfarhadi, on 08 September 2012 - 01:07 PM, said:

سلام
می خوام یه نرم افزار با Yii بنویسم که توی لوکال اجرا بشه و دو تا سیستم با هم شبکه بشن
و دیتابیس داخل یکی از این دو تا باشه و این دو تا سیستم که با YII نوشته میشن به این MySQL مشترک
وصل بشن و بتونن ازش استفاده کنن
من با خود php بصورت دستی نتونستم این کارو انجام بدم(توی YII هم همچنین) اما فقط میدونم توی تعریف هاست بجای لوکال باید آی پی سیستم رو بدم
اما هنوز جوابی جز خطا نتونستم بگیرم
شنیده بودم که باید ریموت MYSQL هم باید فعال باشه که اینو تقریبا نتونستم روششو پیدا کنم
اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم




سوال خیلی عجیبی پرسیدید . در مورد دسترسی چند کامپیوتر به یک بانک اطلاعاتی مشترک این از چیزهایی هست که من نمی دونم نیاز به توضیح داره یا نه ولی اگر فکر می کنید با این مسئله مشکل دارید برگردید قبل تر و نحوه Request/Render/Response شدن یک سایت و نحوه هاست کردن سایتهای PHP رو مطالعه کنید.
در مورد تغییر نام localhost هم این کار رو به راحتی می تونید با تغییر این گزینه در فایل php.ini انجام بدید



1

#3 User is offline   sbrfarhadi 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 47
  • Joined: 31-August 12

Posted 09 September 2012 - 09:39 AM

View PostAli Borjian, on 08 September 2012 - 11:11 PM, said:



سوال خیلی عجیبی پرسیدید . در مورد دسترسی چند کامپیوتر به یک بانک اطلاعاتی مشترک این از چیزهایی هست که من نمی دونم نیاز به توضیح داره یا نه ولی اگر فکر می کنید با این مسئله مشکل دارید برگردید قبل تر و نحوه Request/Render/Response شدن یک سایت و نحوه هاست کردن سایتهای PHP رو مطالعه کنید.
در مورد تغییر نام localhost هم این کار رو به راحتی می تونید با تغییر این گزینه در فایل php.ini انجام بدید





ممنون ازینکه ارزش قائل شدید و جواب دادید
راست میگید این کارم فکر خوبیه اگه موفق شدم همینجا روششو میذارم

1

#4 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 12 September 2012 - 06:44 PM

سلام،

البته به yii یا حتی php مربوط نیست و بیشتر سوال شبکه است، ولی به هر حال...

اگر برداشت من درست باشه و هدف شما ایجاد یک اینترانت داخلی باشه، به طوری که یک نرم افزار همراه بانک اطلاعاتی در یکی از کامپیوترهای شبکه (به عنوان سرور) وجود داشته باشه و دیگر کامپیوتر ها بتونن از اون نرم افزار تحت وب استفاده کنند.
این یک سناریوی صحیح و منطقی است.

اگر سناریویی که تعریف شد صحیح است پس باید عرض کنم که برای پیاده سازی آن من احساس میکنم شما یک راه حل اشتباه رو در پیش گرفتید!
شما اینطوری فرض کردید که دو کاربر از دو سیستم متفاوت میخوان از نرم افزار استفاده کنند پس روی هر دو سیستم، نرم افزار رو به صورت لوکال نصب و بالا میارید (یعنی هر دو سیستم رو دارید سرور میکنید که این غلط است) و از اونجایی که لزوماً و طبیعاً هر دو نرم افزار باید از یک بانک اطلاعاتی واحد تغذیه بشن، شما میخواید بانک اطلاعاتی رو روی یکی از سیستمها قرار بدید و برای سیستم دوم دسترسی ریموت به سیستم قبلی که بانک اطلاعاتی بر روی آن است ایجاد کنید که خب این اشتباه دوم شماست!

اما راه حل، خیلی ساده تر از اینهاست.
تنها کافیست یکی از سیستم ها را به عنوان سرور انتخاب کنید، نرم افزار و بانک اطلاعاتی خود را بر روی آن نصب کنید. سپس سیستم دوم و سوم و هر تعداد کلاینت در شبکه خود دارید از طریق IP سرور به آن نرم افزار دسترسی خواهند داشت و در عین حال تمرکز شما بر روی یک سیستم و یک نرم افزار و یک بانک اطلاعاتی خواهد بود و کلاینت ها تنها مصرف کننده یا کاربر سایت می باشند.

و اما اگر برداشت اولیه و سناریوی مطرح شده از سوی بنده اشتباه بوده است، در این صورت از اینکه منظور شما را اشتباه متوجه شدم و وقت شما را گرفتم، پوزش میخواهم ;-)


تشکر



وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
3

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users