Yii Framework Forum: تغيير عبارة 'Get New Code' من الكباتشا - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

تغيير عبارة 'Get New Code' من الكباتشا

#1 User is offline   Mohamed Alsemany 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-July 12

Posted 29 July 2012 - 01:57 PM

السلام عليكم
أريد أن أعرف كيفية تغيير جملة
Get New Code

علما بأن
ملف اللغة موجود في
/protected/messages/translate.php

وأقوم باستدعاء الجملة من خلال

Yii::t('translate','Get New Code')

هل يوجد لديكم أي فكرة ؟
0

#2 User is offline   Muaid 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 111
  • Joined: 25-October 10
  • Location:Saudi Arabia

Posted 31 July 2012 - 03:30 AM


وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

هو انت ترسل الاعدادات عند انشاء CCaptcha widget

<?php
  $this->widget('CCaptcha', array(
    'buttonLabel'=>'Get New Code'
  ));
?>


في حالتك يصبح المثال كالتالي

<?php
  $this->widget('CCaptcha', array(
    'buttonLabel'=>Yii::t('translate','Get New Code')
  ));
?>




اعتقد يوجد عندك خطأ يالغالي بخصوص امتداد ملف اللغة الي وضعته

/protected/messages/translate.php

الملف بهذه الطريقة ماهو موضح هو تابع لأي لغه !؟ وهل هو شغال معاك ؟

يفترض يكون مكان الملف كالتالي على سبيل المثال

/protected/messages/ar/translate.php

ثم تحدد اللغة عن طريق التطبيق وقت التشغيل او عن طريق ملف الاعدادات config.php

'language' => 'ar',


بالتوفيق اخوي Posted Image

0

#3 User is offline   Mohamed Alsemany 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 27-July 12

Posted 01 August 2012 - 11:09 PM

شكرا جدا يا مراد
هو انا فعلا نسيت اكتب المسار صح في الموضوع

لكن المسار الصحيح
/protected/messages/ar/translate.php


عملتها ونجحت بالفعل :)

شكرا جدا

عندي سؤال تاني بس هاعمله في موضوع جديد ان شاء الله عشان اللي عاوز يستفيد يعرف يلاقيه بسهولة من محرك البحث
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users