Yii Framework Forum: YII user management getting blank page. - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

YII user management getting blank page. Rate Topic: -----

#1 User is offline   Saru 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 16-July 12

Posted 20 July 2012 - 12:04 AM

Hi,

I am new to YII, I am using latest version of YII and downloaded latest user menagement extention. I have follow all steps of user managemen and complete successfully Installation on my YII Project. after successfully installation I go through localhost/yii/user_auth/index.php?r=user/auth , am getting blank page without any types of error.
I am struggling to understand YII and user management. why is it displaying me blank page?

Plz help me.
Saru
www.Saruinfo.com PHP-Freelancer
0

#2 User is offline   Boaz 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 356
  • Joined: 23-January 11

Posted 20 July 2012 - 12:11 AM

check out both your PHP's error.log file (and if you don't have a useful one my advise is to have such, on your dev environment. See php.ini config options for this to enable high logging level) and Yii's log file found under protected/runtime/application.log. They both will help you diagnose and solve the problem.
Therapeutic PHP sessions My LinkedIn Profile
0

#3 User is offline   Saru 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 16-July 12

Posted 20 July 2012 - 12:22 AM

Thax for quick reply.
I had an error in view file after solving this I am getting error like "UserModule and its behaviors do not have a method or closure named "t". "

[SOLVE] I had error in my menu declaration which one is old one modules menu and getting error.
Saru
www.Saruinfo.com PHP-Freelancer
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users