Yii Framework Forum: استفاده از یه ماژول در برنامه ی اصلی - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

استفاده از یه ماژول در برنامه ی اصلی

#1 User is offline   rozita 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 19-July 12

Posted 19 July 2012 - 04:18 PM

سلام
من تازه کار کردن با این فریم ورک رو شروع کردم و الآن شدیدا" به کمک شما دوستان عزیز نیاز دارم
من می خوام یه ماژول اخبار بسازم و از اون در برنامه ی اصلیم استفاده کنم ولی نمی دونم باید چه طور این کارو انجام بدم آیا ممکنه از شما دوستان عزیز کسی کارایی رو که لازمه بکنم و کدهایی رو که لازمه بنویسم بهم بگه؟

ممنون میشم
0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 20 July 2012 - 11:52 PM


سلام
اولا هر ماژول خودش می تونه مثل یک پروژه کامل عمل کنه یعنی هر محتویاتی که یک پروژه داره رو ماژول هم می تونه داشته باشه البته تحت یک موجودیت جدا به نام moduleId

برای استفاده از ماژول ها اول باید پوشه ماژول رو داخل پوشه modules ایجاد کنید
در مرحله بعدی باید ماژول رو در config تعریف کنید برای انجام این کار وارد فایل main.php شده و کد زیر رو اضافه می کنیم


return array( 	'modules'=>array('myModule'), );


حالا به راحتی می تونید به روشی مثل شکل زیر به ماژولتون دسترسی پیدا کنید


http://www.example.com/index.php?r=myModule/myController/myAction


در کتاب فارسی صفحه 133 روش کامل کار کردن با ماژول ها به اضافه مفاهیم اون رو توضیح دادم اگر باز هم مشکلی بود همین جا پست کنید.

موفق باشید




0

#3 User is offline   rozita 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 19-July 12

Posted 21 July 2012 - 01:27 AM

سلام
ممنون از راهنمایی تون البته من قسمت ماژول پی دی اف فارسی رو خوندم ولی مشکلم حل نشده بود حالا انشالا با این توضیحاتتون دیگه مشکلم حل میشه.ممنون

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users