Yii Framework Forum: Forum system updated - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Forum system updated Rate Topic: ****- 1 Votes

#21 User is offline   pestaa 

  • past Yii dev member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 705
  • Joined: 07-May 09
  • Location:Hungary

Posted 23 July 2009 - 11:36 AM

davi_alexandre,

Please look at your avatar settings.
0

#22 User is offline   ekerazha 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 524
  • Joined: 10-October 08
  • Location:European Union

Posted 24 July 2009 - 02:43 AM

IP.Board 3.0.1 update has been released: http://forums.invisi...3-0-1-released/
Yii user #37
0

#23 User is offline   Vince. 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 432
  • Joined: 29-December 08
  • Location:Los Angeles,CA

Posted 24 July 2009 - 06:15 AM

Yea upgrading for every single release is not necessary, Besides 3.0.1 has it's own issues with it so waiting for 3.0.2 before upgrading will be better. And the site design will be changing as well, There is already a design chosen for the site.
Vince Gabriel, Lead Developer.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
0

#24 User is offline   Junior - df9 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 408
  • Joined: 24-May 09
  • Location:Brazil

Posted 26 July 2009 - 05:21 AM

Sincerely, I really miss the "Show unread posts" and "Show new replies to my posts" options...the second one is easy to deal with...I just click in Watch this topic, but the first one ... what a pity.

About the new design and some new features..I liked

:>))
______________________________________
Junior
df9.com.br
Linux Registered User #364954
GNU/Linux: together we're ready!
0

#25 User is offline   pestaa 

  • past Yii dev member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 705
  • Joined: 07-May 09
  • Location:Hungary

Posted 26 July 2009 - 05:27 AM

scoob.junior,

See it here.

This post has been edited by pestaa: 26 July 2009 - 05:38 AM

0

#26 User is offline   Junior - df9 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 408
  • Joined: 24-May 09
  • Location:Brazil

Posted 26 July 2009 - 05:48 AM

my hero!

now I realized that the "mark as read" also exists!

thank you very much, pestaa!

:>))
______________________________________
Junior
df9.com.br
Linux Registered User #364954
GNU/Linux: together we're ready!
0

#27 User is offline   Vince. 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 432
  • Joined: 29-December 08
  • Location:Los Angeles,CA

Posted 26 July 2009 - 09:22 AM

If anyone interested in a feature just write it down, I know qiang wanted a feature to allow members to hide certain forums and by that disabling certain content from showing up.
Vince Gabriel, Lead Developer.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
0

#28 User is offline   Ben 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 15-March 09

Posted 27 July 2009 - 07:56 AM

Is there a way to enable the "(Mark this forum as read)" feature for sub forums?

For example, when I browse the announcements board, I can click this link in the upper right corner and all the posts under anouncements will be marked as being read. But if I go up one level to the "General" subforums, there is no such link, only the "Mark Board As Read" link at the bottom of the page. This one however won't only mark the posts in the current subforums as being read, but all new posts. Marking subforums as being read would be especially usefull for the "Yii International" subforums to me, as I can't understand most of the posts there...
Don't like ads in my sig...
0

#29 User is offline   pestaa 

  • past Yii dev member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 705
  • Joined: 07-May 09
  • Location:Hungary

Posted 27 July 2009 - 08:38 AM

View PostBen, on 27 July 2009 - 07:56 AM, said:

Is there a way to enable the "(Mark this forum as read)" feature for sub forums?

Yes there is. You may want to click on the big dark blue icon on the left side. The hover title is 'Mark as read'.
0

#30 User is offline   Ben 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 15-March 09

Posted 27 July 2009 - 01:58 PM

Not exactly what I'm looking for. I searched for a link/button that marks a whole sub forum like "Yii International" as beeing read. These blue buttons only mark single boards (Bulgarian, Chinese, ...) as beeing read. And I wondered if there might be such a feature, maybe deactivated in the admin panel.

But nontheless: better to click these blue buttons than entering the Bulgarian board, clicking "Mark as read", go back, enter the Chinese board, clicking "Mark as read", and so on. So thanks for the hint, I really didn't see those buttons. :)

//EDIT:
Just tried it and noticed these buttons don't cause a reload. Really nice! :)
Don't like ads in my sig...
0

#31 User is offline   Mike 

  • Elite Member
  • PipPipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3,013
  • Joined: 06-October 08
  • Location:Upper Palatinate

Posted 30 July 2009 - 02:44 AM

Unfortunately it seems like in some posts content was lost during migration. E.g. in this post (german) the code snippets and links are gone. Can these be recovered? Some new users are complaining already...

http://www.yiiframew...-koppeltabellen
0

#32 User is offline   Ben 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 266
  • Joined: 15-March 09

Posted 30 July 2009 - 06:02 AM

What about this global upload limit? I attached two screenshots to the thread "[EXTENSION] srbac...". They use up one fith of my global quota. Are we suggested to delete our attachements from time to time? Or can this limit be raised/ disabled?
Don't like ads in my sig...
0

#33 User is offline   tri 

  • Elite Member
  • Yii
  • Group: Moderators
  • Posts: 1,651
  • Joined: 20-November 08
  • Location:Stockholm, Sweden

Posted 02 August 2009 - 09:36 AM

It seems like the forum time is off by 30 minutes. My time zone is GMT+1.
Also, 24 h time display format would be nice to have.

/Tommy

Edit: This message was posted 17:06 GMT+1 DST
Don't forget to read The Definitive Guide to Yii (en) (sv) | The class reference has the details
0

#34 User is offline   Vince. 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 432
  • Joined: 29-December 08
  • Location:Los Angeles,CA

Posted 02 August 2009 - 01:56 PM

Timezones can be changed on user basis from your control panel. In order to have a 24 hour format Quiang will need to do that from the ACP, As as the upload limit quota.
Vince Gabriel, Lead Developer.
Posted ImagePosted ImagePosted Image
0

#35 User is offline   ekerazha 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 524
  • Joined: 10-October 08
  • Location:European Union

Posted 10 August 2009 - 01:53 PM

Invision Power Board 3.0.2 has been released :P
Yii user #37
0

#36 User is offline   Nemoden 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 68
  • Joined: 14-March 09
  • Location:Vancouver, Canada

Posted 12 August 2009 - 02:36 AM

Well done (I appreciate your work and really like it because forum looks great now and more handy), but...
what is wrong with all links? Almost all links at tthe forum are broken now. Or only I have such issue? I am just noticing, because I think it's a number one problem at present (sorry if anybody has already pointed on this, but i didn't see it in this thread).

Thank you in advance.
No brain - no pain.
My twitter :D
0

#37 User is offline   pestaa 

  • past Yii dev member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 705
  • Joined: 07-May 09
  • Location:Hungary

Posted 12 August 2009 - 03:53 AM

WebShark,

No, all of us recognized the broken links. Admins will be working on it. This conversion caused a lot of trouble. :)
0

#38 User is offline   notzippy 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 201
  • Joined: 06-October 08

Posted 30 September 2009 - 08:13 AM

Whats up with the spam email from user Emyy ?

nz
0

#39 User is offline   pestaa 

  • past Yii dev member
  • PipPipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 705
  • Joined: 07-May 09
  • Location:Hungary

Posted 01 October 2009 - 09:24 AM

Account is completely banned, sorry for any inconvenience. We work hard to prevent and purge spam, but this seems an evergreen issue for all sites. Please tell us if any other account bothers you.
0

#40 User is offline   intel352 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 196
  • Joined: 05-February 10
  • Location:Southport, NC

Posted 18 February 2010 - 09:05 AM

As I posted here:
http://www.yiiframew...-from-yii-docs/

View Postintel352, on 17 February 2010 - 04:06 PM, said:

If I try to follow a profile or discussion page from the docs/extensions, to the forum, the URLs are no longer working, but I believe this was working previously.

And actually, just now I revisited several of the pages that were tossing bad links, and they're redirecting properly...

I think this is a session issue with the forum possibly, not sure though. The urls (just a few minutes ago) were not SEO friendly, whereas now they are being produced SEO friendly directly on the page (meaning it's not actually a redirect issue, it's an issue with how URLs are generated on the website to link to the forums).

What could be causing this?



As mentioned, the link issue is not constant, it seems to depend on my forum session being refreshed when I'm viewing the docs, as once I went to the forums to report the issue, the links were then formatted properly (w/ SEO urls) after that point.
Need live Yii support? - Join the #yii IRC channel on Freenode!
0

Share this topic:


  • (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users