Yii Framework Forum: مشکا در لود شدن کنترلر - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

مشکا در لود شدن کنترلر ...

#1 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 05 June 2012 - 08:58 AM

با سلام و به دسوتان عزیز
من تازه کار با YII شروع کردم و به یک مشکل بزرگ خوردم
من از تصاویر زیادی در سایت استفغاده کردم و میخوام تصاویر رو با تغییر اندازه بکاربران نشون بدم
برای این کار من از اکستنشن ewideimage برای تغییر اندازه استفاده کردم
به این روش که یک کنترلر ساختم به نام image و اکشنی به نام photo که در آن عکس ریسایز شده و نشون میده
مشکل اینجاست که من مثلاً 50 تا عکس دارم از یک گالری از این 50 تا 40 تاشو نشون میدهو و 10 تاش نمیده
جالب که رندم هست هر دفع یک سری رو نشون نمیده
و جالب تر که عکس داره لود میشه مشخصات عکس هم میده اما نمایش داده نمیشه
کد های من


Action
public function actionPhoto(){

		$params['image'] = $_REQUEST['img'];

		Yii::import('application.extensions.EWideImage.WideImage');

		WideImage::load('..../images/cphoto/'.$params['image'])->resize(360, 268)->output('jpg');



	}




View Code



for($C1=0; $C1 < count( $photos); $C1++){
		
	$IMGFILE = Yii::app()->getBaseUrl(true).'/image/city-'.$photos[$C1]['image'];
 ////////////////////////////////////////////controller-filename
	echo '
 		
         
        <img alt="'.$photos[$C1]['tag'].'" src="'.$IMGFILE.'">
      
          
        
        ';


TNX
0

#2 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 06 June 2012 - 09:45 AM

کسی نیست جواب بده
0

#3 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 370
  • Joined: 19-January 11

Posted 06 June 2012 - 10:58 PM


سلام
من با این اکستنشن تاحالا کار نکردم فقط چند توصیه برای trace خطا می تونم بهتون بکنم :
1 - بررسی کنید که همه فایلهای تصویر دارای یک نوع هستند
2- محدودیتی برای حجم تصاویر در نظر گرفته نشده باشه
3- هر بار که تصویری رو اکستنشن لود می کنه آدرس تصویر رو چک کن ببینید url تولید شده صحیح باشه و به یک فایل تصویر شما به درستی اشاره می کنه
4- آدرس تصاویر تولید شده رو جدا جدا در مرورگر تست کن که همگی با اون آدرس به درستی نشون داده می شند.
5- ترتیب تصاویر رو عوض کن ببین دوباره 40 تای اول رو درست نشون می ده یا نه (بررسی و تست ترتیب)
6- دقت کن که اکستنشن که استفاده می کنی هنوز نسخه نهایی شده نیست
7- یک پروژه جدید ایجاد کن و فقط همین اکستنشن رو داخلش قرار بده و مجددا تست کن شاید اشکال مربوط به یکی از تنظیمات پبکره بندی برنامه باشه
8 - اگه امکانش رو داری سورس اکستنشن رو یه نگاه کن و ارتباطش رو با برنامه ات پیدا کن
اونطوری که من دیدم از این اکستنشن افراد زیادی استفاده نکردند (حد اقل توی یی هنوز طرفدارای زیادی نداره) اگه که محدودیتی نداری از یک اکتنشن مشابه معروفتر استفاده کن
موفق باشی





0

#4 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 07 June 2012 - 04:05 AM

View PostAli Borjian, on 06 June 2012 - 10:58 PM, said:


سلام
من با این اکستنشن تاحالا کار نکردم فقط چند توصیه برای trace خطا می تونم بهتون بکنم :
1 - بررسی کنید که همه فایلهای تصویر دارای یک نوع هستند
2- محدودیتی برای حجم تصاویر در نظر گرفته نشده باشه
3- هر بار که تصویری رو اکستنشن لود می کنه آدرس تصویر رو چک کن ببینید url تولید شده صحیح باشه و به یک فایل تصویر شما به درستی اشاره می کنه
4- آدرس تصاویر تولید شده رو جدا جدا در مرورگر تست کن که همگی با اون آدرس به درستی نشون داده می شند.
5- ترتیب تصاویر رو عوض کن ببین دوباره 40 تای اول رو درست نشون می ده یا نه (بررسی و تست ترتیب)
6- دقت کن که اکستنشن که استفاده می کنی هنوز نسخه نهایی شده نیست
7- یک پروژه جدید ایجاد کن و فقط همین اکستنشن رو داخلش قرار بده و مجددا تست کن شاید اشکال مربوط به یکی از تنظیمات پبکره بندی برنامه باشه
8 - اگه امکانش رو داری سورس اکستنشن رو یه نگاه کن و ارتباطش رو با برنامه ات پیدا کن
اونطوری که من دیدم از این اکستنشن افراد زیادی استفاده نکردند (حد اقل توی یی هنوز طرفدارای زیادی نداره) اگه که محدودیتی نداری از یک اکتنشن مشابه معروفتر استفاده کن
موفق باشی







مرسی دوست عزیز مشکل از این اکستنشن نیست چیز های دیچه هم تست کردم مشکل از اینجاس که فکر کدن 50 بار یک کنترلر داره اجرا میشه از این 50 بار 40تاش کار میکنه و عکس رو نشون میده اما 10 تاش نه رندم هم هست ترتیب خواستی نداره

0

#5 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 370
  • Joined: 19-January 11

Posted 07 June 2012 - 07:12 AM


50 یا 100 بار اجرا شدن یک کنترلر نمی تونه مشکل ایجاد کنه. شما تازه به رندم بودنش اشاره کردی باید حتما داخل کدهای اکستنشن رو نگاه کنی ببینید محدودیت از کجا میاد.
احتمالا تنظیم خاصی باید برای از کار انداختن رندم وجود داشته باشه


0

#6 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 07 June 2012 - 07:35 AM


نمی دونم والا چون از
http://www.yiiframew...nsion/image#hh3
استفاده کردم بازم نشد که نشد


0

#7 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 370
  • Joined: 19-January 11

Posted 07 June 2012 - 11:11 AM


این یکی که اکستنشن خوبیه؟ اگه با این هم مشکل داری یه جای برنامه خودت اشکال داره
همون اشکال قبلی باز پیش میاد یا مشکل چیز دیگه ایه؟



0

#8 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 10 June 2012 - 10:19 AM

View PostAli Borjian, on 07 June 2012 - 11:11 AM, said:


این یکی که اکستنشن خوبیه؟ اگه با این هم مشکل داری یه جای برنامه خودت اشکال داره
همون اشکال قبلی باز پیش میاد یا مشکل چیز دیگه ایه؟




هیچ فرقی نداره
کاره خواستی هم نکردم فقط یک کنترلر که توی view صدا زده میشه و عکس های تغییر سایز نشون میده
مشکل هم همونه

0

#9 User is offline   MaMaD 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 27-February 12

Posted 11 June 2012 - 09:13 AM


آقا مشکل رو فهمیدم ازتون ممنونم مشکل از اینجا بود که من از اکستنشن bootstrap استفاده میکردن و این بصورت preload بود و در قیمت asset کردن فایل های js , css بعضی وقتا اررور میداد من یک سر کردمش درست شد


1

#10 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 370
  • Joined: 19-January 11

Posted 11 June 2012 - 10:15 PM

View PostMaMaD, on 11 June 2012 - 09:13 AM, said:


آقا مشکل رو فهمیدم ازتون ممنونم مشکل از اینجا بود که من از اکستنشن bootstrap استفاده میکردن و این بصورت preload بود و در قیمت asset کردن فایل های js , css بعضی وقتا اررور میداد من یک سر کردمش درست شد





بله همیشه در مواردی که تغییری رو در پروژه اعمال می کنید بایستی محتوای asset رو کاملا حذف کنی. خیلی از موارد تغییرات در یک فایل asses کش می شه.



0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users