Yii Framework Forum: نحوه ایجاد بخش ادمین در یک نرم افزار واقعی - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

نحوه ایجاد بخش ادمین در یک نرم افزار واقعی How to make Admin Panel?

#1 User is offline   amiri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 08-January 12

Posted 21 April 2012 - 10:40 AM



سلام
ابزار GII خودش برای هر کنترلر، بخش ادمین رو هم ایجاد می کنه
منتها این بخش ادمین در دل نرم افزاره
از طرفی اکثر ما عادت کردیم که بخش ادمین جداگانه باشه

مثلا: خود برنامه
Domain.com/index.php

و بخش ادمین به این صورت کاملا جدا میشه:
Domain.com/admin/index.php
جوری که تمام ماژول ها و کدهای مربوط به بخش ادمین در یک دایرکتوری به همین نام قرار میگیره
اکثر CMS ها اینطوری هستند و دیدید همگی

حالا من می خوام خیلی سریع برای نرم افزارم بخش ادمین ایجاد کنم
ولی راستش نمی دونم سراغ کدام روش برم.

این که کدهای ادمین رو کاملا جدا کنم و در ماژولی به نام ادمین قرار بدم تا همون سبک cms ها پیاده سازی بشه
یا اینکه به همین روش GII ادامه بدم
خلاصه کمی گیج شدم که چکار کنم. در ضمن دنبال راه کار اصولی هم هستم که همون سبکو ادامه بدم.

خوشحال میشم که نظرات دوستان رو داشته باشم
اگر تجربه ایی دارید هم خیلی ممنون میشم در اختیار قرار بدین


0

#2 User is offline   abedi98 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 86
  • Joined: 29-August 11

Posted 21 April 2012 - 10:37 PM

اینو دیدم تو سایت اما خودم فقط یه نگاه گذری انداختم

http://www.yiiframew...onend-behavior/
2

#3 User is offline   amiri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 08-January 12

Posted 22 April 2012 - 04:11 AM


ممنون. الان چیزهای جالبی در این خصوص دیدم.
از جمله مطلب جالب The directory structure of the Yii project site

ولی متاسفانه مشخص نکردند که آیا میشه این ساختار جدید دایرکتوری رو با GII هماهنگ کرد یا نه.
و اگه میشه، چطوری؟


0

#4 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 127
  • Joined: 14-August 11

Posted 23 April 2012 - 01:40 AM


من معمولا قسمت ادمین پروژه های خودم رو داخل یک ماژول مجزا قرار میدم، به نحوی که با همون ابزار کد ساز یک ماژول میسازم و بعد کنترلرها و ویو ها رو به محل ماژولی که ساختم منتقل میکنم.
به این نحو امکان دسترسی به بخش ادمین با آدرسی شبیه به مثالی که زدید فراهم میشه
البته این یک راه سریع برای رفع این مشکل هست و همونطور که دوستان اشاره کردند راه های اصولی تری هم وجود داره، اما برای پروژه های نه چندان بزرگ این راه حتما عملی خوهد بود و خودم چند جا استفاده کردم و تا به حال مشکلی نبوده
موفق باشید :)

3

#5 User is offline   abedi98 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 86
  • Joined: 29-August 11

Posted 01 May 2012 - 05:44 AM

سلام جناب امیری اگر به نتیجه ای رسیدید که هم استاندارد هست و کارآمد اینجا هم توضیحات مختصر مفیدی بدید که هم استفاده کنیم و هم تاپیک پربار تر بشه
0

#6 User is offline   amiri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 77
  • Joined: 08-January 12

Posted 02 May 2012 - 09:18 AM

سلام دوست عزیز
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که کتاب
Agile web application development with yii 1.1 ...
هم از یک ماژول به اسم ادمین استفاده کرده
درست همانطوری که دوستمون در پست قبل از شما، اشاره کردند

ای کاش تو اینهمه اکستنشن که اینجا هست
یه ساختار ساده برای استارت پروژه واقعی وجود داشت که بخش ثبت نام و مدیریت کاربر رو هم داشت
دقیقا شبیه همون ساختار اولیه جوملا که بخش کاربر رو هم داره و آدم فقط به کامپوننت خودش فکر میکنه
1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users