Yii Framework Forum: کمک برای درگاه پرداخت بانک - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

کمک برای درگاه پرداخت بانک

#1 User is offline   alireza68 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-April 12

Posted 10 April 2012 - 03:49 PM

اساتید گرامی، من تازه واردم میخواستم ببینم برای اتصال بانک به فریم ورک چکاری باید انجام بدم و کلا اگر ممکن است راهنمایی بنمایید .ممنون میشم.من از سرچ فروم استفاده کردم ولی جیزی درمورد اتصال به
gateway پیدا نکردم

0

#2 User is offline   Ali Borjian Boroujeni 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 358
  • Joined: 19-January 11

Posted 10 April 2012 - 10:37 PM

View Postalireza68, on 10 April 2012 - 03:49 PM, said:

اساتید گرامی، من تازه واردم میخواستم ببینم برای اتصال بانک به فریم ورک چکاری باید انجام بدم و کلا اگر ممکن است راهنمایی بنمایید .ممنون میشم.من از سرچ فروم استفاده کردم ولی جیزی درمورد اتصال به
gateway پیدا نکردم



سلام
برای انجام پرداخت اینترنتی شما باید یک حساب در بانک مربوطه باز کنید و سرویس پرداخت اینترنتی رو سفارش بدید و خریداری کنید
این ارتباط در قالب یک سرویس وب به شما ارائه می شه و معمولا چیزی جز یک ارتباط وب سرویس نیست و کاربر را به صفحه مورد نظر بانک هدایت و از حسابش کم می کنه و به حساب شما واریز می کنه.
قابلیت خاصی را توی فریم ورک برای ارتباط با درگاه پرداخت بانک جستجو نکنید در عوض باید ببینید ایجنت شما که بانک هست سرویسش رو به چه طریقی به شما ارائه می ده بعد در مورد اون روش در فریم ورک جستجو کنید.



2

#3 User is offline   alireza68 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 09-April 12

Posted 11 April 2012 - 09:23 AM

View PostAli Borjian, on 10 April 2012 - 10:37 PM, said:


سلام
برای انجام پرداخت اینترنتی شما باید یک حساب در بانک مربوطه باز کنید و سرویس پرداخت اینترنتی رو سفارش بدید و خریداری کنید
این ارتباط در قالب یک سرویس وب به شما ارائه می شه و معمولا چیزی جز یک ارتباط وب سرویس نیست و کاربر را به صفحه مورد نظر بانک هدایت و از حسابش کم می کنه و به حساب شما واریز می کنه.
قابلیت خاصی را توی فریم ورک برای ارتباط با درگاه پرداخت بانک جستجو نکنید در عوض باید ببینید ایجنت شما که بانک هست سرویسش رو به چه طریقی به شما ارائه می ده بعد در مورد اون روش در فریم ورک جستجو کنید.




خیلی خیلی ممنون از راهنماییتونوتقریبا متوجه کل قضیه شدم.پس باید منتظر کد و دستورالعمل ارسالی از سوی بانک باشم و براساس آن دنبال راه یکپارچه سازی بانک با فریم ورک باشم
دکمه تشکر وجود نداره کتبا تشکر میکنم ممنون که سریع پاسخ دادید :lol:

0

#4 User is offline   m3hr@n 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 29-April 12

Posted 27 May 2012 - 01:26 PM

View Postalireza68, on 11 April 2012 - 09:23 AM, said:


خیلی خیلی ممنون از راهنماییتونوتقریبا متوجه کل قضیه شدم.پس باید منتظر کد و دستورالعمل ارسالی از سوی بانک باشم و براساس آن دنبال راه یکپارچه سازی بانک با فریم ورک باشم
دکمه تشکر وجود نداره کتبا تشکر میکنم ممنون که سریع پاسخ دادید :lol:


با سلام خدمت اساتید محترم
من هم مشکل بالا رو دارم و فایل ها رو از بانک ملت گرفتم اما نتونستم کاری از پیش ببرم
کسی میتونه کمکم کنه؟خیلی به این قضیه احتیاج دارم.

Honesty is best Policy.
www.mehrnagroup.ir
0

#5 User is offline   rezamarefaty 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 29-June 12

Posted 29 June 2012 - 01:58 PM

فایلارو برای من بفرست ببینم میتونم یه کاری برات بکنم
0

#6 User is offline   meyex 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 11-July 12

Posted 11 July 2012 - 10:50 AM

با سلام خدمت همه دوستان گرامی
من کدهای مربوط به پرداخت اینترنتی بانک ملت را دریافت کرده ام
و حتی کدهایی که به عنوان نمونه و آموزش دارد را نیز کامل بررسی کردم و دقیقا متوجه شده ام که چگونه کار میکند

فقط الان می خواهم این امکان را به سبد خریدم اضافه کنم
الان دکمه
Proceed
فقط باعث رفرش صفحه میشود
من باید کاری کنم که وقتی که وارد سبد خرید می شود؛ اطلاعات پرداخت و مواردی که بانک برای پرداخت نیاز دارد را
پس از کلیک بر روی دکمه
Proceed
به صفحه ای که بانک مقرر کرده ارسال کنم
اما نمیدونم که کجا باید این کدها را تغیی بدهم!!؟!؟!؟
ممکنه که راهنمایی بفرمایید

0

#7 User is offline   Ramin Farmani 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 55
  • Joined: 14-April 09
  • Location:Mashhad Iran

Posted 15 July 2012 - 02:24 PM

من خیلی وقته که با بانک ها کار نکردم اما مشکل شما اساساً ارتباط زیادی به این فریم ورک نداره شما باید یک فرم بسازید و اکشن اون رو به آدرس بانک ست کنید اگر منظورتون ست کرد آدرس در اکتیو فرم است به شکل زیر می تونین این کار رو انجام بدین

<?php $form = $this->beginWidget('CActiveForm', array(    'id'=>'user-form',    'enableAjaxValidation'=>false,    'enableClientValidation'=>false,    'action'=>'https://www.MELATBANK.com',)); ?>



اصلا لزومی هم نداره از اکتیوفرم استفاده کنید

1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users