Yii Framework Forum: کنترل و مدل و ... در ماژول - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

کنترل و مدل و ... در ماژول

#1 User is offline   javad 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 15-March 12

Posted 30 March 2012 - 07:11 AM

سلام به تمام دوستان yes it is

من یه سوال فنی داشتم و می‌خواستم ببینم این درسته که مثلاً ماژولی مثله ماژول زیر اون کنترل‌ها و مدل‌های خودشو توی بخش ماژول قرار بده

با تشکر

0

#2 User is offline   naser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 85
  • Joined: 30-October 09
  • Location:tehran - Iran

Posted 30 March 2012 - 08:29 AM


من سوالتون رو متوجه نشدم

0

#3 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 30 March 2012 - 09:55 AM

من هم خیلی متوجه نشدم. منظورت از "ماژول زیر"، کدوم زیر بود؟!


وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#4 User is offline   javad 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 20
  • Joined: 15-March 12

Posted 31 March 2012 - 10:15 AM

اوه excuse me فراموش کردم لینکشو بذارم

مثلاً ماژول زیر رو نگاه کنید
http://www.yiiframew...ension/yii-user

یه پوشست که کنترل‌ها و مدل‌ها توش ریخته شدن و تمام اینا می‌رن توی پوشه‌ی ماژول
خوب این اشکال نداره؟

0

#5 User is offline   naser 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 85
  • Joined: 30-October 09
  • Location:tehran - Iran

Posted 31 March 2012 - 10:51 AM


فکر کنم شما مفهوم ماژول رو نمی دونی چیه اصلا. درسته؟
اینجارو بخون
http://www.yiiframew...n/basics.module

2

#6 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 125
  • Joined: 14-August 11

Posted 31 March 2012 - 01:50 PM

درسته این دوست عزیز، شما اگر از ابزار کدساز خود فریمورک هم برای ساخت ماژول استفاده کنی پوشه های مدل و ویو و کنترلر رو واست میسازه، ساختارش همینجوریه

1

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users