Page 1 of 1
Polskie wsparcie Yii
Posted 06 July 2009 - 06:27 AM
Z tego co zauważyłem jedyną polską stroną o Yii jest http://yiiframework.pl/, jednak świeci pustkami. Może orientujecie się kto jest właścicielem tej domeny?
Zasadnicze pytanie - czy jesteście za stworzeniem polskiego wsparcia dla Yii?
Zasadnicze pytanie - czy jesteście za stworzeniem polskiego wsparcia dla Yii?
Posted 06 July 2009 - 03:21 PM
Myślę, że nie ma chyba takiej potrzeby. Przewodnik po Yii jest przetłumaczony na polski a tutaj mamy dla siebie cały dział a ruch i tak jest mały...
Choć muszę przyznać, że pomysł jest ciekawy. Czekam na rozwinięcie go
Choć muszę przyznać, że pomysł jest ciekawy. Czekam na rozwinięcie go
Posted 08 July 2009 - 07:47 AM
Wydaje mi się, że taka strona sprawiłaby, że więcej osób z Polski zainteresowałoby się Yii. Nie ma nic innego - no, znalazłem jeszcze grupę na GoldenLine. A tutaj, prawdę mówiąc, trafiłem przez przypadek 
Mam wykupioną domenę yii-framework.pl, serwer też się znajdzie. Jak ktoś się zadeklaruje, że odwiedzi stronę chociaż raz na tydzień - startuję od razu.
Mam wykupioną domenę yii-framework.pl, serwer też się znajdzie. Jak ktoś się zadeklaruje, że odwiedzi stronę chociaż raz na tydzień - startuję od razu.
Posted 09 July 2009 - 12:29 AM
Dzięki za propozycję ale pojawia się problem chronicznego braku czasu u mnie, niestety... Ale jak się zdecydujesz na bloga to myślę, że wygospodaruję czas na napisanie kilka wpisów
Posted 09 July 2009 - 01:54 PM
No, to świetnie
Jak uporam się z obecnymi projektami to dam znać kiedy start
Posted 24 July 2009 - 03:07 AM
yiiframework.pl jest moja domena, aktualnie przenosze ja na nowy serwer gdzie planuje cos zrobic. Moze sie ktos okresli co dokladnie robimy czy blog czy forum to skonfiguruje
Posted 24 July 2009 - 07:20 AM
izzol, on 24 July 2009 - 03:07 AM, said:
yiiframework.pl jest moja domena, aktualnie przenosze ja na nowy serwer gdzie planuje cos zrobic. Moze sie ktos okresli co dokladnie robimy czy blog czy forum to skonfiguruje
Ja proponuje jedno i drugie. Blog jako kuźnię wiedzy a forum do rozwiązywania bieżących problemów.
Posted 24 July 2009 - 02:44 PM
Posted 27 July 2009 - 02:03 AM
Posted 29 July 2009 - 06:35 AM
Ok, w takim razie zaraz to zainstaluje i dam uprawnienia.
Najlepiej jak by sie odezwal do mnie ktos na jabber albo gg w celu podania hasel itp ;P
gg: 4068142
jabber: pawel.grzesik@gmail.com
Pozdrawiam.
Najlepiej jak by sie odezwal do mnie ktos na jabber albo gg w celu podania hasel itp ;P
gg: 4068142
jabber: pawel.grzesik@gmail.com
Pozdrawiam.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help