Yii Framework Forum: EGMap Reverse Geocoding - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

EGMap Reverse Geocoding Rate Topic: -----

#1 User is offline   yankii 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 01-March 12

Posted 01 March 2012 - 07:18 AM

Hello,

I couldn't find yet anybody asking for this question on the forum so I am posting this regarding the EGMap extension and reverse geocoding.

Currently I can't even get the reverse geocoding example working and I suspect the hang happens somewhere around the point where the webservice is called. In here...

$geocoded_address->geocode($gMap->getGMapClient());

I am running an apache server locally and the webapp is on localhost. Other examples of showing the map and including markers on it work OK but when it comes to reverse geocoding the browser just hangs to the point where the getGMapClient is called. Here's the example code I used...

Yii::import('site.common.components.egmap.*');

$gMap = new EGMap();
$gMap->setWidth(500);
$gMap->setHeight(400);
$gMap->zoom = 5;

$sample_address = 'Czech Republic, Prague, Olivova';

// Create geocoded address
$geocoded_address = new EGMapGeocodedAddress($sample_address);
$geocoded_address->geocode($gMap->getGMapClient());

// Center the map on geocoded address
$gMap->setCenter($geocoded_address->getLat(), $geocoded_address->getLng());

// Add marker on geocoded address
$gMap->addMarker(
new EGMapMarker($geocoded_address->getLat(), $geocoded_address->getLng())
);

$gMap->renderMap();

Any help appreciated!

Edit: I am able to use reverse geocoding using the jquery-gmap extension. What could still go wrong with EGMap...?
0

#2 User is offline   yankii 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 01-March 12

Posted 02 March 2012 - 04:46 AM

This seemed to be a firewall problem... <_< Hope I didn't waste anybody's time too much...
0

#3 User is offline   ohmel 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 08-June 12

Posted 24 October 2012 - 11:02 PM

hi...

I have the same problem, can you tell me what part of the firewall is the problem? I had turned off my firewall and it's still the same... it crashes my apache and doesn't load the whole page anymore

thanks in advance!
0

#4 User is offline   max.ba 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 8
  • Joined: 22-March 12
  • Location:Germany

Posted 25 February 2013 - 10:59 AM

Hi,

same Problem here... Anybody got a Solution yet..? I'd really appreciate it

Thanks
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users