Yii Framework Forum: چند سوال درباره یی - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

چند سوال درباره یی

#1 User is offline   omidyii 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-February 12

Posted 28 February 2012 - 12:49 AM

سلام به همه اساتید
می خواستم بدونم با توجه به این که در یی باید از خط فرمان استفاده کنیم چطور میشه در هاست های اشتراکی از آن استفاده کرد .
و اصلا منطقی هست که برای سایت های متوسط که حداکثر پانصد کاربر همزمان و مثلا پنج هزار کاربر ثبت شده دارند و شاید کمتر و در هاست های اشتراکی میزبانی می شوند از یی استفاده کرد . با توجه به حجم یی و استفاده از خط فرمان
من خودم با کدایگنایتر کار کردم که حجم خیلی کمتری داره و البته امکانات کمتر و نیاز به خط فرمان هم نداره
می خواستم از شما بپرسم شما برای سایت هایی از نوع بالا که گفتم استفاده از یی را پیشنهاد می کنید یا نه
از لحاظ سرعت، حجم، سختی، هاست های اشتراکی و هر چی به نظر شما میرسه یه مقایسه ای با کدایگنایتر بکنید
سپاس از همه
0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 28 February 2012 - 02:23 AM

View Postomidyii, on 28 February 2012 - 12:49 AM, said:

می خواستم بدونم با توجه به این که در یی باید از خط فرمان استفاده کنیم


سلام. منظورتون از استفاده از خط فرمان در چه قسمتی و برای چه کاری هستش؟ لطفا بیشتر توضیح بدید


0

#3 User is offline   omidyii 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-February 12

Posted 28 February 2012 - 03:25 AM

من چند تا آموزش درباره یی دیدم که هم برای ساخت یک پروژه جدید هم برای استفاده از ابزار گی از خط فرمان استفاده کرده بود منظورم سی ام دی هست انگلیسی ننوشتم که قاطی نشه
لطفا به سوال دومم جواب بدید و یک مقایسه بین یی و کدایگنایتر بکنید
ممنون
0

#4 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 28 February 2012 - 03:49 AM


دوست عزیز شما برای کار با محیط Yii نیازی به استفاده از خط فرمان در سطح سرورتون ندارید. خط فرمان یک ابزار کمکی هستش که در کنار Gii شما می تونید ازش استفاده کنید.
در آموزشها هم این مطلب ذکر شده. شما برای ایجاد یک پروژه جدید می تونید از خط فرمان اون هم برای 1 بار استفاده کنید و ساختار اولیه برنامه تون رو ایجاد کنید می تونید هم اصلا از خط فرمان استفاده نکنید و کدهای اولیه رو یا خودتون بنویسید یا اگه سخته اونها رو از جایی کپی کنید. به هر حال مطمئن باشید هیچ نگرانی در مورد استفاده از خط فرمان یا دسترسی به cmd سرورتون پیش نخواهد آمد.

در مورد سوال دومتون باید بگم یی قدرتمند ترین فریم ورک زبان پی اچ پی هستش که اتفاقا برای کارهای خیلی بزرگ و انترپرایز ایجاد شده و برای پروژه های کوچیک توجیه زیادی نداره.
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ببینید
موفق باشید.





0

#5 User is offline   Nabi 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 208
  • Joined: 22-February 12
  • Location:Ahwaz

Posted 28 February 2012 - 03:54 AM



سلام،

منظور دوستمون این بود:

QUICK START
-----------

Yii comes with a command line tool called "yiic" that can create
a skeleton Yii application for you to start with.

On command line, type in the following commands:

    	$ cd YiiPath/framework            	(Linux)
    	cd YiiPath\framework              	(Windows)

    	$ ./yiic webapp ../testdrive      	(Linux)
    	yiic webapp ..\testdrive          	(Windows)

The new Yii application will be created at "YiiPath/testdrive".
You can access it with the following URL:

    	hostname/YiiPath/testdrive/index.php


من فکر میکنم این فقط یه راه کمکیه و به طور دستی هم میشه فایلهای مورد نیاز رو توی پروژه کپی و استفاده و نهایتاً روی سرور آپلود کرد.

درمورد تفاوت فریم ورکها توی همین فروم فارسی بحث های زیادی شده و دوستان همه رو با هم مقایسه کردند. کل اینجا 50 .. 60 تا تاپیک بیشتر نداره، یه وقت بزاری همه رو بخونی هم نکات خوبی یاد میگیری هم جواب سوالت رو توشون پیدا میکنی.

پ.ن: اینجا rtl داره برای جلوگیری از بهم ریختن فارسی و انگلیسی، اون بالای ادیتور other styles و سپس rtl رو انتخاب کن. فونت tahoma هم داره.





وقتی پیغام میذارید، بی زحمت متنتون رو انتخاب کنید و این دو تا کار ناقابل رو هم انجام بدید:
1. از اون بالا RTL رو انتخاب کنید.
2. فونت رو هم Tahoma بگذارید.
که چشمون در نیاد.
دمت گرم!

www.IranPHP.ir
0

#6 User is offline   omidyii 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 11-February 12

Posted 28 February 2012 - 04:00 AM

ممنون از دوستان
0

#7 User is offline   MR.omid 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 12
  • Joined: 10-August 11

Posted 03 March 2012 - 12:28 AM

سلام
من در یک سایت چند روز پیش مقالات فارسی خوبی در باره Yii دیدم.
خیلی خوب و سریع هم به سوالات پاسخ میدن.
لینک سایت
hamcodi.ir


Posted ImagePosted Image
0

#8 User is offline   Hesam K 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 130
  • Joined: 14-August 11

Posted 06 March 2012 - 01:06 PM

سلام. برای مقایسه بین فریم ورک ها مقاله زیر اطلاعات خیلی خوبی رو در اختیارتون میگذاره، اتفاقا بین کدایگنایتر و ییی هم مقایسه انجام داده.
در کل اما برای سایتی با ابعاد سایت شما ییی هم به نظر انتخاب معقول و مناسبی میاد، و اینکه اینقدر ها هم که شما اشاره کردید یی حجم بالایی نداره، و در حقیقت در مقایسه با زِند و سیمفونی خیلی جمع و جور به حساب میاد!
مشکل کامند لاین رو هم همونطور که دوستان اشاره کردند قابل حل هست. کلا در طول فرایند پروژه - در اکثر پروژه ها - شما فقط یکبار و در مرحله ساخت اسکلت اولیه به کامند لاین نیاز دارید که میتونید این کار رو در سیستم خودتون انجام بدید و کد های تولید شده رو به سرور انتقال بدید

لینک به مقاله


0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users