Yii Framework Forum: استفاده از گی بدون اکتیو رکورد - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

استفاده از گی بدون اکتیو رکورد How to use GII without AR (Change Gii models to use DAO or query build

#1 User is offline   amiri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 89
  • Joined: 08-January 12

Posted 21 January 2012 - 04:17 PM


سلام


در منابع گفته شده که ابزار Gii به طور اتوماتیک مدل ها و کدهای CRUD رو بر مبنای استفاده از اکتیو رکورد ایجاد می کنه
از طرفی عطف به مطالعات انجام شده تمایلی به استفاده از اکتیو رکورد ندارم و ترجیه میدم با DAO یا Query Builder در Yii کار کنم
سوال اینه که ایا میشه به سادگی مدل های تولید شده بوسیله GII رو برای استفاده از DAO یا query builder
تغییر داد؟
در این صورت همچنان میشه از Data validation ها به همان صورت استفاده کرد؟
آیا منبعی برای راهنمایی موجوده؟


0

#2 User is offline   shayan 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 53
  • Joined: 10-October 11

Posted 21 January 2012 - 05:05 PM

تا جایی که من در سایت دیدم استفاده از active record توصیه شده مگر این که کویری شما سنگین باشه یا این که بهینه بودن خیلی براتون مهم باشه.
واقعا activerecord برای کارای معمولی که gii تولید می کنه خیلی عالیه

1

#3 User is offline   amiri 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 89
  • Joined: 08-January 12

Posted 22 January 2012 - 03:08 AM


از توجه شما ممنونم
بله. دقیقا بهینه بودن برام خیلی مهمه و از طرفی در سایت های دیگه خواندم که AR در مواجهه با داده های زیاد یا چند زبانه دچار اشکال میشه.

اما مشکل اصلی من الان اینجاست که من زمان خیلی کمی برای توسعه پروژ فعلیم دارم و وسط کار از فریم ورک قبلی به Yii مهاجرت کردم و خلاصه زمان چندانی برای اموزش ندارم و باید هرچه زودتر تمومش کنم تا بعدا بر حسب ضرورت اصلاح یا بهینه بشه.
من عادت داشتم که sql استفاده کنم و نگرانم که آشنایی و یاد گرفتن AR برای من زیادی زمان بر بشه


0

#4 User is offline   shayan 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 53
  • Joined: 10-October 11

Posted 22 January 2012 - 03:15 AM

اگ الان یک وقت کمی بگذاری . کدهای تولید شده gii و آموزش های ar رو نگاه کنی مطمین باش بعدا در وقتت صرفه جویی خواهد شد
می تونی جاهایی که نیاز داره از روابط بین جداول استفاده کنی فعلا از ar استفاده نکنی چون پیچیده تره . این رو نگاه کن

ar
relational active record
2

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users