Yii Framework Forum: How to report a bug? - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

How to report a bug? Rate Topic: -----

#1 User is offline   qiang 

  • Yii Project Lead
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 5,895
  • Joined: 04-October 08
  • Location:DC, USA

Posted 07 December 2008 - 08:41 AM

If you are sure that you have found a bug in Yii, you can open a new issue on GitHub to report it.

If you are not sure what you found is a bug, please discuss it on this board.

To help us identify and resolve the bug promptly, try to include the procedure or a small example that can reproduce the problem. Include also the following information in the bug report:

- operating system
- Web server
- browser type
- Yii version

This post has been edited by mdomba: 15 February 2012 - 04:45 PM

0

#2 User is online   Maurizio Domba Cerin 

  • Yii - Yesss It Is !!!
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 4,354
  • Joined: 12-October 09
  • Location:Croatia

Posted 11 May 2011 - 02:19 AM

From time to time happens that someone reports a bug that is already fixed in the development version so it would be good to check the latest CHANGELOG to see if that problem is already fixed.

Latest changelog (always updated) - https://github.com/y...aster/CHANGELOG
Find more about me.... btw. Do you know your WAN IP?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users