TEDxAthens 2011

Δεν ξέρω πόσοι από την κοινότητα εδώ παρακολουθούν τα TED talks, αλλά ακόμα και αν δεν είναι ένα τεχνικό κομμάτι που έχει να κάνει άμεσα με το Yii framework είναι μια κουλτούρα που και το Yii συμμερίζεται θέλω να πιστεύω. Το να μοιράζεσαι τις ιδέες σου (σαν να λέμε open source) με τον κόσμο, είτε υλοποιημένες είτε μη, ενισχύει τόσο τους άλλους όσο και εσένα τον ίδιο.

Επίσης δεν γνωρίζω αν κάποιοι παρευρέθηκαν στο χθεσινό event του TEDxAthens 2011 αλλά αν έτυχε να είστε και εσείς εκεί τότε κάντε ένα κλικ να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο που γράφτηκε ουσιαστικά αυθόρμητα μετά τη χθεσινή εμπειρία: TEDxAthens 2011 Impact ‘n’ Feedback

Holy shit pligor, πολύ μακρύ κείμενο.

Ζηλεύω. Εχω λίγο καιρό που παρακολουθώ ted talks από το site του οργανισμού και μπορώ να πω ότι θα επιθυμούσα και εγώ να παραβρεθώ σε ένα τέτοιο γεγονός. Ίσως του χρόνου να καταφέρω να βρίσκομαι Αθήνα εκείνη την εποχή (νομίζω είναι Οκτώβριο 2012 το επόμενο).

Από όσο γνωρίζω μέχρι στιγμής TedX Talks είναι λίγο κορόνα γράμματα ανάλογα με τον εκάστοτε Host, όπως γράφεις και εσύ. Παρόλα αυτά είναι εξαιρετική ευκαιρία να αποκομίσεις γνώμες άλλων και ίσως να ξεκινήσεις κάποιου ειδους κίνηση.

here’s to Intellectual networking

k