Gougousis Alexandros, on 14 January 2012 - 01:14 PM, said:
Λογικά, ο κατάλογος του Yii μπορεί να είναι οπουδήποτε. Ακόμα και σε άλλο σκληρό δίσκο.
Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι εκτός από το index.php, paths προς το yii framework περιέχουν και τα αρχεία \protected\yiic.php και \protected\tests\bootstrap.php. Αν και δεν ξέρω αν παίζουν ρόλο, έχεις διορθώσει τα path σε αυτά τα αρχεία?
Οι εφαρμογές φτιάχτηκαν με το yiic?
Άλλαξες τη θέση του καταλόγου του Yii μετά τη δημιουργία των εφαρμογών?
Αν ναι, και η αιτία είναι κάποιο path προς το Yii folder, μπορείς να φτιάξεις μια νέα εφαρμογή που να βρίσκεται στον ίδιο κατάλογο με την εφαρμογή σου και να αντιγράψεις από την νέα εφαρμογή στην παλιά όσα αρχεία δεν είναι δικά σου ή τροποποιημένα.
Επειδή είμαστε εκτός topic και κάποιος που έχει το αντίστοιχο πρόβλημα δεν θα βρίσκει τα post που κάνουμε θα παρακαλούσα τον admin (αν παρακολουθεί) να τα μεταφέρει σε διαφορετικό topic.
Έκανα τα παρακάτω βήματα για να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει πειραχθεί τίποτα από τα default.
Έκανα αποσυμπίεση το framework στο webroot ενός domain. Στην συνέχεια έτρεξα το αρχείο requirements και όλα είναι οκ.
http://www.domain.gr/requirements/index.php
Μετά έκανα
mv -f
τον κατάλογο framework από το webroot στην τοποθεσία που θέλω να είναι στον server και άλλαξα τα δικαιώματα του καταλόγου
chmod -R 777
Στην συνέχεια έκανα μια καινούργια εφαρμογή στο webroot και δεν άλλαξα τίποτα.
./yiic webapp /var/www/vhosts/"domain name"/httpdocs/
Έκανα ένα έλεγχο όλα τα αρχεία που περιέχουν path στο framework και είναι σωστά.
Αλλά πάλι 500 internal server error.
Kiriakos Kappa Krastillis, on 16 January 2012 - 03:11 AM, said:
Αν είσαι σε linux πρέπει επίσης να βεβαιωθείς ότι το Apache (η οποίος webserver τρέχεις) έχει δικαιώματα στο Directory που εσωσες το framework.
chown -R :ApacheGroupName /absolute/Path/2/yii/framework
Προσοχή στο : πριν το Group name
Έκανα και αυτό αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις όλων στην προσπάθεια σας να με βοηθήσετε.