Yii Framework Forum: unwanted field created by Crud Generator - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

unwanted field created by Crud Generator

#1 User is offline   Alireza Nasseh 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 29-July 11
  • Location:Iran

Posted 16 October 2011 - 07:21 AM


با سلام

یک جدول دارم که سه تا فیلد id, title, tstmp داره، به کمک Gii براش مدل درست کردم و در متدهای rules و search خصوصیات id و tstmp رو حذف کردم تا فقط title رو از کاربر بگیره اما وقتی با Crud Generator براش فرم می سازم توی create new و update فیلد tstmp رو هم از کاربر می گیره.

خیلی برام عجیبه چون یه جدول دیگه دقیقاً با همین فیلدها دارم و همین کارها رو براش کردم ولی اونجا Crud Generator درست کار کرد و فقط فیلد title رو توی فرم میاره.

البته میشه از توی ویوی فرم دستی حذفش کرد ولی می خواستم بدونم دلیلش چیه؟

0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 370
  • Joined: 19-January 11

Posted 17 October 2011 - 12:03 AM

View PostAlireza Nasseh, on 16 October 2011 - 07:21 AM, said:


با سلام

یک جدول دارم که سه تا فیلد id, title, tstmp داره، به کمک Gii براش مدل درست کردم و در متدهای rules و search خصوصیات id و tstmp رو حذف کردم تا فقط title رو از کاربر بگیره اما وقتی با Crud Generator براش فرم می سازم توی create new و update فیلد tstmp رو هم از کاربر می گیره.

خیلی برام عجیبه چون یه جدول دیگه دقیقاً با همین فیلدها دارم و همین کارها رو براش کردم ولی اونجا Crud Generator درست کار کرد و فقط فیلد title رو توی فرم میاره.

البته میشه از توی ویوی فرم دستی حذفش کرد ولی می خواستم بدونم دلیلش چیه؟




سلام
شاید این فیلد tstmp رو شما به عنوان کلید خارجی در جدولتون تعریف کردید یا شرط خاص دیگه ای رو در سطح بانک اطلاعاتی براش تعریف کردید که gii تشخیص داده باید این فیلد حتما تولید بشه. البته gii هنوز خیلی جای کار داره و گروه دارند روی پروژه giix کار می کنند که ارتقاء یافته gii هستش. به نظرم دستی فرماتون رو تغییر بدید البته اگر مطمئنید این فیلد غیر ضروری هست.



0

#3 User is offline   Alireza Nasseh 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 29-July 11
  • Location:Iran

Posted 18 October 2011 - 07:24 AM



ممنون از پاسختون، ولی چیزی که برای من عجیبه اینه که هر دو جدول دقیقاً کپی همدیگه هستند ولی موقع ساختن crud برای اون یکی فیلد tstmp داخل فرم نیامد و برای این یکی آمد. کلید خارجی هم نیست. شاید با پروژه giix این مشکلات حل بشه


0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users