Yii Framework Forum: [EXTENSION] Bootstrap - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (45 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

[EXTENSION] Bootstrap Bringing together Yii and Twitter Bootstrap Rate Topic: ***** 23 Votes

#61 User is offline   ahaedv 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 2
  • Joined: 16-December 11

Posted 22 December 2011 - 06:33 AM

Hi Chris,
thank you for your great work - I love your extension!
The layout of BootGridView (version 0.96b) with bordered-table shows the search input fields on the right side. within <thead>.
I have changed the bootstrap-min.css in row 186 to
table th, table td {
padding: 5px 15px 9px 5px; 

0

#62 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 22 December 2011 - 07:08 AM

View Postahaedv, on 22 December 2011 - 06:33 AM, said:

Hi Chris,
thank you for your great work - I love your extension!
The layout of BootGridView (version 0.96b) with bordered-table shows the search input fields on the right side. within <thead>.
I have changed the bootstrap-min.css in row 186 to
table th, table td {
padding: 5px 15px 9px 5px; 



Glad you like it. :)

As a side note, you should override the stylesheet rule instead of directly modifying the bootstrap css.
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#63 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 23 December 2011 - 05:41 PM

Version 0.9.7 is now live!

What's new?
  • BootNav (Topbar navigation)
  • Support for dropdown menus in BootMenu (and BootNav)
  • Fixed import paths

Please note that you must preload the bootstrap application component.

To preload the component add the following to your main config:
'preload'=>array(
	.....
	'bootstrap',
),

When preloaded the component registers and own path alias for bootstrap which is used internally (and can naturally be used also externally). This change was done to allow bootstrap to be placed in any directory.

Merry Christmas!
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#64 User is offline   almix 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 28
  • Joined: 23-September 11

Posted 24 December 2011 - 03:23 AM

get error after update to last version and add BootNav:
include(BootWidget.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory

thougth add bootstrap in preload()

Attached File(s)


0

#65 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 24 December 2011 - 05:23 AM

View Postalmix, on 24 December 2011 - 03:23 AM, said:

get error after update to last version and add BootNav:
include(BootWidget.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory

thougth add bootstrap in preload()

Hey almix,

Thanks for noticing this. An import was missing from that file. I've fixed this, please redownload Bootstrap 0.9.7 and it should fix the problem. Sorry for the inconvenience.
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#66 User is offline   Denis Roussel 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 36
  • Joined: 28-October 11

Posted 27 December 2011 - 05:08 AM

Hi,

I am very interested in the way to achieve form submission (as partially explained earlier in this discussion - with the screenshot) through BootModal.

I can display and close it, but I don't know how to submit the form to the controller with the dialog button (and not through a input button within the form...

Can someone explain me the code to put in the 'click' option (BootModal's buttons)?

Many thanks

EDIT : It worked until now with an ajaxsubmitbutton within the form and a CJuiDialog
0

#67 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 27 December 2011 - 08:03 AM

View PostDenis Roussel, on 27 December 2011 - 05:08 AM, said:

Hi,

I am very interested in the way to achieve form submission (as partially explained earlier in this discussion - with the screenshot) through BootModal.

I can display and close it, but I don't know how to submit the form to the controller with the dialog button (and not through a input button within the form...

Can someone explain me the code to put in the 'click' option (BootModal's buttons)?

Many thanks

EDIT : It worked until now with an ajaxsubmitbutton within the form and a CJuiDialog


This should work:

jQuery('#yourFormId').submit();

Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#68 User is offline   Denis Roussel 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 36
  • Joined: 28-October 11

Posted 27 December 2011 - 09:03 AM

View PostChris83, on 27 December 2011 - 08:03 AM, said:

This should work:

jQuery('#yourFormId').submit();



Great! How simple...
0

#69 User is offline   Vivek 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 09-February 11

Posted 27 December 2011 - 05:22 PM

Hi Chris , great work and I would love to get this extension in my Yii installation but the problem is I'm a newbie and I could not find any Install instructions , so dont know where to put various folders in the extension zip archive , is there any link / installation guide that I'm missing ?
0

#70 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 28 December 2011 - 01:56 AM

View PostVivek, on 27 December 2011 - 05:22 PM, said:

Hi Chris , great work and I would love to get this extension in my Yii installation but the problem is I'm a newbie and I could not find any Install instructions , so dont know where to put various folders in the extension zip archive , is there any link / installation guide that I'm missing ?


Hey Vivek,

The installation instructions are on the extension page in the section titled "Setup".
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#71 User is offline   reptildarat 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 17-October 11

Posted 28 December 2011 - 11:48 AM

hello :rolleyes:

i want to redirect bootModal when close event fired, how to achieve that with bootModal?
i already try this, and didn't work:

$this->beginWidget('ext.bootstrap.widgets.BootModal', array(
			'id' => 'dialogBiodata',
			'options' => array(
				'title' => 'add your Bio',
				'backdropClose' => false,
				'escapeClose' => true,
				'open' => true,
				'width' => 550,
		                'height' => 470,
                                'close' => 'js:function(event, ui) { location.href = "biodata/create" }'

0

#72 User is offline   Vivek 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 5
  • Joined: 09-February 11

Posted 28 December 2011 - 03:00 PM

View PostChris83, on 28 December 2011 - 01:56 AM, said:

Hey Vivek,

The installation instructions are on the extension page in the section titled "Setup".


So lame of me , It was late night and I must have not noticed it in hurry , Thanks for taking out time to answer this !
0

#73 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 28 December 2011 - 03:43 PM

@reptildarat: BootModal doesn't support a close event, at least yet.
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
1

#74 User is offline   reptildarat 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 17-October 11

Posted 28 December 2011 - 06:54 PM

View PostChris83, on 28 December 2011 - 03:43 PM, said:

@reptildarat: BootModal doesn't support a close event, at least yet.


ohh, i see...thanks.

i have one more question...in the bootstrap page there's some animation, such as ".fade" how apply that in your bootstrap extension?

can i use the effect from jquery-ui?? how?
0

#75 User is offline   dreamynsx 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 22-February 09

Posted 29 December 2011 - 01:46 AM

First, of great extension!

I was wondering though why the BootTab isn't implemented as an extension of CTabView in Yii?

THe behavior you want of CTabView does not look to be supported in a BootTab (which has been rolled into BootMenu).

For example, for tabs you actually want to display a content view within the tab and be able to dynamically jump between tabs without page reload. This is not what CMenu does. I am confused as why it isn't extending the behavior of CTabView ?
0

#76 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 29 December 2011 - 06:15 AM

@dreamynsx: BootTabs is kind of a work in progress. I will take a look at CTabView and see what I can do for the next release. Thank you for suggesting this improvement.
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#77 User is offline   Chris83 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 440
  • Joined: 27-February 10
  • Location:Helsinki, Finland

Posted 29 December 2011 - 06:17 AM

View Postreptildarat, on 28 December 2011 - 06:54 PM, said:

ohh, i see...thanks.

i have one more question...in the bootstrap page there's some animation, such as ".fade" how apply that in your bootstrap extension?

can i use the effect from jquery-ui?? how?

Effects are not yet supported either because I haven't had the time to implement it properly.
Best regards,
Chris

My contribution to the Yii community:
Account | Yiistrap | Auth | Bootstrap | NordCms | Rights | LESS | SEO | Img

Follow me:
Twitter | GitHub | Bitbucket
0

#78 User is offline   reptildarat 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 19
  • Joined: 17-October 11

Posted 29 December 2011 - 08:02 AM

View PostChris83, on 29 December 2011 - 06:17 AM, said:

Effects are not yet supported either because I haven't had the time to implement it properly.


oh i see....thanks for the answer...
you're the best.... ;D ;D
0

#79 User is offline   lhw455 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 9
  • Joined: 17-January 12

Posted 17 January 2012 - 04:15 PM

Hi all, rookie Yii user here

I am trying to follow the setup instructions, but am having trouble with the part that says

'components'=>array(
    .....
    'bootstrap'=>array(
        'class'=>'path.to.bootstrap.components.Bootstrap',
    ),
),


I've tried various iterations of this, but keep on getting an error message

Alias "./components/Bootstrap" is invalid. Make sure it points to an existing directory or file.


Does someone have an example of what's that section is supposed to look like?

Thanks in advance
0

#80 User is offline   Xuntar 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 18
  • Joined: 19-July 11

Posted 18 January 2012 - 02:49 AM

Hi, if you put the extension in your extension folder you have to use this:
'bootstrap'=>array(
	'class'=>'application.extensions.bootstrap.components.Bootstrap',
),


View Postlhw455, on 17 January 2012 - 04:15 PM, said:

Hi all, rookie Yii user here

I am trying to follow the setup instructions, but am having trouble with the part that says

'components'=>array(
    .....
    'bootstrap'=>array(
        'class'=>'path.to.bootstrap.components.Bootstrap',
    ),
),


I've tried various iterations of this, but keep on getting an error message

Alias "./components/Bootstrap" is invalid. Make sure it points to an existing directory or file.


Does someone have an example of what's that section is supposed to look like?

Thanks in advance

0

Share this topic:


  • (45 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

2 User(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users