Yii Framework Forum: [EXTENSION] editMe - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

[EXTENSION] editMe WYSIWYG editor based on CKEditor Rate Topic: ***** 1 Votes

#41 User is offline   fonis 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 55
  • Joined: 22-March 12

Posted 01 November 2012 - 06:01 PM

no, the point is to give the user the option to embed images from other websites, like flickr etc, but preventing them from using this to do cross-site request forging etc.

is this possible? i think it is, else a lot of websites has security breaches on this point :)
0

#42 User is offline   Giacomo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 03-October 12

Posted 05 November 2012 - 10:20 AM

View PostTeamTPG, on 01 November 2012 - 12:21 PM, said:

Thank you very much for the appreciation :)

I will have a look in the next days


Thank you!
Any news? :rolleyes: Also any temporary answers like: "is possible" or "is not possible"
would be ok.

Thanks again
0

#43 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 05 November 2012 - 10:29 AM

as soon as you allow something from external websites, you are at risk...

you could for example allow only images from sepcific URLs but to be honest i dont know how to do that in htmlpurifier (or if its even possible).

i suggest you create a new thread in the yii forum where people with more experience on this specific topic can help you

View Postfonis, on 01 November 2012 - 06:01 PM, said:

no, the point is to give the user the option to embed images from other websites, like flickr etc, but preventing them from using this to do cross-site request forging etc.

is this possible? i think it is, else a lot of websites has security breaches on this point :)

0

#44 User is offline   Deram 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 07-June 12

Posted 12 November 2012 - 04:07 PM

Is it possible to ad a youtube button, or is there another solution for easy embedding youtube videos?
0

#45 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 13 November 2012 - 04:20 AM

since editMe is based on CKEditor adding a youtube button would have to be done by the CKEditor developers.

however there seems to be some plugins for CKEditor that do this: https://www.google.c...r+embed+youtube

View PostDeram, on 12 November 2012 - 04:07 PM, said:

Is it possible to ad a youtube button, or is there another solution for easy embedding youtube videos?

0

#46 User is offline   renathy 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 82
  • Joined: 05-July 11

Posted 13 November 2012 - 10:18 AM

CVan you give me some suggestions how to Upload Images with this extension?
If it is not included, what should be done to be able to upload images?
0

#47 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 17 November 2012 - 06:37 AM

no image uploader is included...

to be able to upload images, you will need to set up your own image uploader/browser.

first off all, go to https://bitbucket.or...i/Configuration and take a look at the various filebrowser/fileupload settings. those will need to be configured with the URL to the file browser/uploader.

there is various browsers/uploaders that can be used, a good and free one is KCFinder. You will find all the instructions on how to install and integrate KCFinder with CKEditor at following URL: http://kcfinder.sunhater.com

You could also develop your own file browser/uploader. Some instructions can be found here: http://docs.cksource...om_File_Browser

View Postrenathy, on 13 November 2012 - 10:18 AM, said:

CVan you give me some suggestions how to Upload Images with this extension?
If it is not included, what should be done to be able to upload images?

0

#48 User is offline   cloudynight6 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 10-June 12

Posted 04 December 2012 - 11:38 AM

Hey TeamPTG, You've done awesome job with this extension! Also, can't wait till u integrate it with the new ckeditor 4.0. Again, hudge respekt!
0

#49 User is offline   Giacomo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 03-October 12

Posted 05 December 2012 - 04:47 AM

Hi,
Where and how can I set up configuration like these?

Thank you very much!
0

#50 User is offline   Deram 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 07-June 12

Posted 09 December 2012 - 12:06 PM

How do i apply a plugin?
0

#51 User is offline   Giacomo 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 69
  • Joined: 03-October 12

Posted 12 December 2012 - 05:07 AM

View PostGiacomo, on 05 December 2012 - 04:47 AM, said:

Hi,
Where and how can I set up configuration like these?

Thank you very much!


Hi, anyone there? :unsure:
0

#52 User is offline   Deram 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 07-June 12

Posted 18 December 2012 - 06:35 AM

bump
0

#53 User is offline   Markz 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 13
  • Joined: 16-April 13

Posted 26 April 2013 - 12:44 AM

Hello,

Is it possible to remove the collapse button for the toolbar.
And how can I disable it.

Thanks.
0

#54 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 27 May 2013 - 09:37 AM

Thank you very much!

editMe 2.1 uses CKEditor 4.1.1

View Postcloudynight6, on 04 December 2012 - 11:38 AM, said:

Hey TeamPTG, You've done awesome job with this extension! Also, can't wait till u integrate it with the new ckeditor 4.0. Again, hudge respekt!

0

#55 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 27 May 2013 - 09:50 AM

In editMe 2.1:

- Download a plugin from http://ckeditor.com/addons/plugins/all
- Copy the extracted plugin folder to editMe/vendors/CKEditor/plugins/
- Load the plugin:
<?php
$this->widget('ext.editMe.widgets.ExtEditMe', array(
	'name'=>'example',
	'value'=>'',
	'ckeConfig'=>array('extraPlugins'=>'pluginname'),
));


View PostDeram, on 09 December 2012 - 12:06 PM, said:

How do i apply a plugin?

0

#56 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 27 May 2013 - 09:54 AM

Toolbar collapsing is not possible anymore in editMe 2.1, therefore there is also no collapse button anymore

View PostMarkz, on 26 April 2013 - 12:44 AM, said:

Hello,

Is it possible to remove the collapse button for the toolbar.
And how can I disable it.

Thanks.

0

#57 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 28 May 2013 - 03:30 AM

New version available. See the Changelog for a list of changes, bugfixes and improvements.
0

#58 User is offline   kopecldz 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 86
  • Joined: 20-February 13

Posted 29 May 2013 - 08:30 AM

Hello.
I have some question.

When i create some text inside ExtEditMe editor and save in DB. How i can load this saved text, to inside editor when i create new some text?
0

#59 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 29 May 2013 - 08:35 AM

i replied to you comment on the extension page

View Postkopecldz, on 29 May 2013 - 08:30 AM, said:

Hello.
I have some question.

When i create some text inside ExtEditMe editor and save in DB. How i can load this saved text, to inside editor when i create new some text?

0

#60 User is offline   limitless 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 122
  • Joined: 22-July 11

Posted 29 May 2013 - 09:18 AM

continued conversation from extension page:
theoretically it is pretty straightforward to define your own templates, but it will require some effort...

1. you will need to generate a custom template file as described here: http://docs.cksource...Guide/Templates
2. this file will need to be loaded by EditMe by running it with following options
$this->widget('ext.editMe.widgets.ExtEditMe', array(
	'name'=>'example',
	'value'=>'example value',
	'ckeConfig' => array('templates_files' => array('/url/to/custom/template.js'),),
));


View Postkopecldz, on 29 May 2013 - 08:30 AM, said:

Hello.
I have some question.

When i create some text inside ExtEditMe editor and save in DB. How i can load this saved text, to inside editor when i create new some text?

0

Share this topic:


  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users