Yii Framework Forum: نصب PHPUnit و Selenium - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

نصب PHPUnit و Selenium

#21 User is offline   Behy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 17-January 13

Posted 18 January 2013 - 08:31 AM

View PostAli Borjian, on 05 January 2013 - 11:13 PM, said:


سلام
مشکل شما به طور کامل در این تاپیک توضیح داده شده
ولی راه حل من
1- دستور زیر رو اجرا کنید تا سلنیوم دوباره نصب بشه
pear install phpunit/PHPUnit_Selenium

2- یک بار تست کنید اگر مشکلتون حل نشد فایل زیر رو پیدا کنید
/framework/test/CTestCase.php
حالا کدهای اونو به شکل زیر تغییر بدید


require_once('PHPUnit/Runner/Version.php'); 
require_once('PHPUnit/Util/Filesystem.php');
 require_once('PHPUnit/Autoload.php');
 if (in_array('phpunit_autoload', spl_autoload_functions())) { 
spl_autoload_unregister('phpunit_autoload');  
  Yii::registerAutoloader('phpunit_autoload');
 }






با سلام

من تستینگ و به روش دستی گفته شده نصب کردم ولی زمان اجرای

phpunit --version

خطایی که برایتان ضمیمه کردم رو میده میشه راهنماییم کنین

با سپاس

Attached File(s)

  • Attached File  error.png (198.39K)
    Number of downloads: 6

0

#22 User is offline   Behy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 17-January 13

Posted 23 January 2013 - 11:35 AM


سلام


لطفا جواب بدید ،لطفا....

0

#23 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 358
  • Joined: 19-January 11

Posted 24 January 2013 - 11:10 AM

View PostBehy, on 18 January 2013 - 08:31 AM, said:



با سلام

من تستینگ و به روش دستی گفته شده نصب کردم ولی زمان اجرای

phpunit --version

خطایی که برایتان ضمیمه کردم رو میده میشه راهنماییم کنین

با سپاس




سلام
آیا قبل از نصب نسخه 3.5 نسخه قبلی را uninstall کردید یا روی همون نسخه قبلی عملیات نصب رو انجام دادید؟
برای راهنمای نصب PHPUnit نسخه 3.5 اینجا رو ببینید.
تنها موردی که من فکر می کنم داشته باشه همینه.




0

#24 User is offline   Behy 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 17-January 13

Posted 26 January 2013 - 08:10 AM



سلام
ممنون ک جواب دادین ولی من قبلا چیزی نصب نکرده بودم در واقع از ابتدای کار با دانلود پکیج ها و استفاده از روش گفته شده در ان تایپیک به صورت دستی نصب کردم.
به نظر شما راهی برای نصب صورت off line وجود ندارد؟؟؟؟


0

#25 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 358
  • Joined: 19-January 11

Posted 26 January 2013 - 11:59 PM

View PostBehy, on 26 January 2013 - 08:10 AM, said:



سلام
ممنون ک جواب دادین ولی من قبلا چیزی نصب نکرده بودم در واقع از ابتدای کار با دانلود پکیج ها و استفاده از روش گفته شده در ان تایپیک به صورت دستی نصب کردم.
به نظر شما راهی برای نصب صورت off line وجود ندارد؟؟؟؟





سلام
من تا حالا امتحان نکردم و یک نگاهی هم کردم به نظر کسی راه حلی برای نصب offline نداره.
در هر صورت بیشتر مشکلات به خاطر نصب، محل نصب، نوع نصب، سطح دسترسی، تنظیم آدرسهای کتتابخانه و نحوه فراخوانی بوجود می آد.
قبول دارم که خیلی وقتا تنظیم کردن این موارد با توجه به تنوع سیستم ها و نسخه های نرم افزار یک کم مشکله.


0

Share this topic:


  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users