Yii Framework Forum: نصب PHPUnit و Selenium - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

نصب PHPUnit و Selenium

#1 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 09 June 2011 - 02:29 AM

با سلام و خسته نباشید
فایلهای مربوط به
pear
PHPUnitرا دانلود و نصب کردم اما موقع اجرای دستورات مربوط به نصب
به مشکل بر خوردم cmdدر
اگر از
pear
پیش فرض در
Xampp
استفاده کنم دستورات زیر بدون مشکل اجرا میشه:
pear channel-discover pear.phpunit.de
pear install PHPUnit

فایل
Selenium Server (formerly the Selenium RC Server)
را از ادرس زیر دانلود کرم
seleniumhq.org/download/

وبا دستور زیر سرور را اجرا کردم:
java -jar selenium-server.jar

پس از نوشتن چند خط متوقف میشود:
Attached File  selenium.png (48.58K)
Number of downloads: 22

چطور مطمئن بشم
phphunit
درست نصب شده؟


وقتی سرور
selenium
رو اجرا کردم یک صفحه کامنت جدید باز میکنم چون کامنت فعلی درگیر اجرای سرور هست و اجازی تایپ تو خودش رو نمیده و در صفحه جدید دستور زیر رو اجرا میکنم

phpunit functional/sitetest.php

اما میگه
'phpunit' is not recognized as an internal or external command
چه راه حلی پیشنهاد می کنید؟؟؟

تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#2 User is offline   morteza toloo 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 06-February 11

Posted 09 June 2011 - 03:38 AM

Quote

pear
را دانلود و نصب کردم اما موقع اجرای دستورات مربوط به نصب
PHPUnit
به مشکل بر خوردم cmdدر

مشكلي كه با
phpunit
دارين چيه؟

در مورد
selenium
هم البته من باهش كار نكردم ولي به نظر مياد درست باشه. تو اون عكسي كه ضميمه كردين ميگه سرورش روي پورت 4444 استارت شده.

كار نميكنه؟
1

#3 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 09 June 2011 - 06:07 AM

View Postmorteza toloo, on 09 June 2011 - 03:38 AM, said:

مشكلي كه با
phpunit
دارين چيه؟

در مورد
selenium
هم البته من باهش كار نكردم ولي به نظر مياد درست باشه. تو اون عكسي كه ضميمه كردين ميگه سرورش روي پورت 4444 استارت شده.

كار نميكنه؟


با تشکر از توجهت

مشکلم اینه که چطور مطمئن بشم
phphunit
درست نصب شده؟

وقتی سرور
selenium
رو اجرا کردم (مثل تصویری که در پست یکم میبینید) یک صفحه کامنت جدید باز میکنم چون کامنت فعلی درگیر اجرای سرور هست و اجازی تایپ تو خودش رو نمیده و در صفحه جدید دستور زیر رو اجرا میکنم

phpunit functional/sitetest.php

اما میگه
'phpunit' is not recognized as an internal or external command
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#4 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 10 June 2011 - 01:00 PM

سلاماول مراحل نصب رو به شکل زیر دقیقا دنبال کنیدhttp://www.phpunit.d...stallation.htmlدقت کنید که نسخه PHP شما 5.3.3 یاشد اگر مشکل حل نشد 1فایل phpunit.bat رو پیدا کنید و کد زیر رو پیدا کنیدset PHPBIN=".\php.exe" ".\php.exe" را به آدرس مطلق تبدیل کنید مثل "C:\xamp\php\php.exe" 2اگز باز هم مشکل حل نشد لطف کنید مشخصات کامل سیستم خودتون را همینجا بگیذ تا بررسی کنمos/host system/ host version/ browser


1

#5 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 10 June 2011 - 01:06 PM

دوست عزیز لینکی که گذاشتید رو قبلا بر خورده بودم بهش ولی متاسفانه باز نشد
همین سوال رو در بخش انگلیسی سایت مطرح کردم و بهم پاسخ دادم که فولدر
phpunit
را در
path
هام اضافه کنم ...
که ظاهرا جواب میده
با این حال اگر لینک سالم از پی اف و یا خود فایلش رو برام قرار بدید ممنون میشم

مطلبی که فرمودید رو تست میکنم نتیجه رو میگم خدمتتون
:)
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#6 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 10 June 2011 - 01:10 PM

View Postostovar, on 10 June 2011 - 01:06 PM, said:

دوست عزیز لینکی که گذاشتید رو قبلا بر خورده بودم بهش ولی متاسفانه باز نشد





آموزش استفاده از PHPUnit و Selenium را از پیوست این پست دانلود کنید

Attached File(s)



2

#7 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 11 June 2011 - 12:33 AM

View PostAli Borjian, on 10 June 2011 - 01:10 PM, said:





آموزش استفاده از PHPUnit و Selenium را از پیوست این پست دانلود کنید




ممنونم بسیار کمک کرد ...
فقط دستور زیر که هم تو این کتابی که گذاشتید و هم تو تمام اموزش هایی که دیدم بوده بهم جواب نمیده:
pear install phpunit/PHPUnit

تصویر زیر حاصل اجرای دستور بالا هست:
Attached File  installerror.png (55.27K)
Number of downloads: 15

من از
XAMPP
php ver: 5.3.1
pear ver: 1.9.0
Zend ver: 2.3.0

استفاده می کنم
نسخه 5.3.3 را نصب میکنم ایا مشکل از ورژن است؟
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#8 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 11 June 2011 - 12:48 AM

View Postostovar, on 11 June 2011 - 12:33 AM, said:

ممنونم بسیار کمک کرد ...
فقط دستور زیر که هم تو این کتابی که گذاشتید و هم تو تمام اموزش هایی که دیدم بوده بهم جواب نمیده:
pear install phpunit/PHPUnit




توصیه شده که حتما از ورژن 5.3.3 استفاده بشه .
ولی این دستور که شما مشکل دارید در ورژن های قبلی هم موجوده. شما امتحان کنید.

XAMP ورژن 1.7.3 رو نصب کنید

این چند مورد رو به دقت بررسی کنید :
زمان نصب ارتباطتون با اینترنت وصل هست؟ فایروال روشن/خاموشه؟ از پراکسی استفاده می کنید؟

آیا فقط همین دستور بهتون جواب نمیده؟ pear مشکلش حل شد؟ الان PHPUnit نصب شده؟



0

#9 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 11 June 2011 - 01:03 AM

View PostAli Borjian, on 11 June 2011 - 12:48 AM, said:




توصیه شده که حتما از ورژن 5.3.3 استفاده بشه .
ولی این دستور که شما مشکل دارید در ورژن های قبلی هم موجوده.

این چند مورد رو به دقت بررسی کنید :
زمان نصب ارتباطتون با اینترنت وصل هست؟ فایروال روشن/خاموشه؟ از پراکسی استفاده می کنید؟

آیا فقط همین دستور بهتون جواب نمیده؟ pear مشکلش حل شد؟ الان PHPUnit نصب شده؟




از وقتی که میزاری و جواب میدی ممنونم
به اینترنت وصل هستم هم به صورت معمولی و هم با وی.پی.ان چک کردم همین نتیجه رو میده ...
با دو تا سیستم دیگه هم چک کردم باز همین نتیجه رو میده ...
pear
به صورت پیش فرض در
xampp
نصب هست از همون استفاده میکنم و تستش کردم که ظاهرا درست عمل میکنه
با ویندوز سون و اکس پی تست کردم و در سون
cmd
رو
Run az admin
کردم و فایروال رو خاموش کردم بازم فرقی نکرد
الان فقط این دستور جواب نمیده دستور های دیگه
pear
به درستی و بدون مشکل اجرا میشه ...
selenium
سرور هم بدون مشکل اجرا میشه
فقط مشکل با
phpunit
هست
راهی وجود داره بدون محیط
cmd
من
phpunit
رو دانلود و نصب کنم ...
؟؟؟
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#10 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 11 June 2011 - 02:42 AM

خوب حل شد. مشکل از اینه که اجرای این دستور که یک دستور دسته ایه باعث اجرای چندین دستور پشت سر هم می شه. من این دستورات رو جدا کردم. هر کدومشون مجزا درست اجرا می شند. دو تا دستور هم در ابتدا خودم اضافه کردم که باعث می Pear به روز رسانی بشه و کانال هاش هم به روز می شند. در ادامه 5 دستور برای نصب کامپوننت های سیمفونی قرار دادم و بعدش دو تا دستور برای نصب ez دستور آخر هم که در نهایت اجرا می شه و چون مراحل قبلی همه نصب شده ایرادی نمی گیره PHPUnit رو به درستی نصب می کنه.

. مراحل نصب رو به شکل زیر دنبال کنید نصب بعضی از کامپوننت ها یک کم طول می کشه

pear upgrade
pear update-channels


pear channel-discover pear.symfony-project.com
pear install symfony/pake
pear install symfony/symfony
pear install symfony/YAML
pear install symfony/EventDispatcher

pear channel-discover components.ez.no
pear install -a ezc/eZComponents

pear install phpunit/PHPUnit


اگر در اجرای دستور آخر باز هم مشکلی داشتید به جای آن دستور زیر را اجرا کنید
pear install --force --alldeps phpunit/PHPUnit

Attached File(s)



1

#11 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 11 June 2011 - 04:33 AM

View PostAli Borjian, on 11 June 2011 - 02:42 AM, said:

خوب حل شد. مشکل از اینه که اجرای این دستور که یک دستور دسته ایه باعث اجرای چندین دستور پشت سر هم می شه. من این دستورات رو جدا کردم. هر کدومشون مجزا درست اجرا می شند. دو تا دستور هم در ابتدا خودم اضافه کردم که باعث می Pear به روز رسانی بشه و کانال هاش هم به روز می شند. در ادامه 5 دستور برای نصب کامپوننت های سیمفونی قرار دادم و بعدش دو تا دستور برای نصب ez دستور آخر هم که در نهایت اجرا می شه و چون مراحل قبلی همه نصب شده ایرادی نمی گیره PHPUnit رو به درستی نصب می کنه.

. مراحل نصب رو به شکل زیر دنبال کنید نصب بعضی از کامپوننت ها یک کم طول می کشه

pear upgrade
pear update-channels


pear channel-discover pear.symfony-project.com
pear install symfony/pake
pear install symfony/symfony
pear install symfony/YAML
pear install symfony/EventDispatcher

pear channel-discover components.ez.no
pear install -a ezc/eZComponents

pear install phpunit/PHPUnit


اگر در اجرای دستور آخر باز هم مشکلی داشتید به جای آن دستور زیر را اجرا کنید
pear install --force --alldeps phpunit/PHPUnit



دستوراتی رو که گفتید نوشتم اما بعد از دانلود ارور هایی با عنوان
Error: unable to unpack c:\...
رو میده مثل عکس زیر:
Attached File  errorss.png (57.48K)
Number of downloads: 5

در نهایت دستور آخر:
pear install phpunit/PHPUnit
یا
pear install --force --alldeps phpunit/PHPUnit

همون ارور قبلی که در تصاویر پست قبل گفتم رو میده
install failed

شما این دستورات رو که اجرا میکنید هیچ اروری ندارید؟
در
PATH environment
یا
include_path on php.ini

نباید چیزی تعریف کنم؟
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#12 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 11 June 2011 - 04:43 AM

View Postostovar, on 11 June 2011 - 04:33 AM, said:

دستوراتی رو که گفتید نوشتم اما بعد از دانلود ارور هایی با عنوان
Error: unable to unpack c:\...
رو میده مثل عکس زیر:




ببینید من دقیقا همین مراحل که توضیح دادم رو انجام دادم و الان مشکلش حل شده. توصیه می کنم شما یک بار XAMP رو کامل Uninstall کنید و فایلهای مرتبطش رو کاملا حذف کنید
توی پوشه C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp هم وارد بشید و Temp های مربوطه مثل pear رو کامل حذف کنید

حالا Xamp 5.3.3 را مجددا نصب کنید
و مراحلی که گفتم رو یکی یکی اجرا کنید.

تا هر کدوم از مراحل کامل نشده نباید مرحله بعدی رو اجرا کنید
مشکلی که توی اینجا هست با این روش که توضیح دادم حل می شه.
اگر نشد Permission های مربوط به Pear رو از مسیر
C:\Users\Admin\AppData\Local\Temp
بررسی و Full Access کنید

من یک بار مجبور شدم پوشه Cache داخل این مسیر رو حذف کنم و یک پوشه خالی با همین نام ایجاد کنم

ببینید مشکل اصلی حل شده اگه ایرادات کوچیکی هم به وجود بیاد مثل این که الان دارید راحت حل می شه.

اگه بازم مشکلی بود همین جا مطرح کنید ولی مطمئنم یک کم تلاش کنید راه می افته. موفق باشید




2

#13 User is offline   Ostovar IT 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 76
  • Joined: 09-June 11
  • Location:iran, tehran

Posted 12 June 2011 - 12:08 AM

ممنون مهندس
روی
WAMP
جواب گرفتم
تو اینستال به یک مشکلی خوردم که با خالی کردن
Temp
حل شد
::)
تحلیل، طراحی و برنامه نویسی وب، آموزش "ایی" فریمورک و برنامه نویسی وب، اخبار، مقالات، درج آگهی، استخدام و ... در وب سایت فناوری اطلاعات استوار
www.ostovarit.com
09128157188
0

#14 User is offline   mohammad sharif ahrari 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 4
  • Joined: 25-June 12

Posted 25 June 2012 - 05:06 PM

سلام من با دستو ر
java -jar مشکل دارم
برای cmd
این کتاب هم دانلود نمیشه وسطش ارور میده اگه یه جای دیگه اپلود کنید لینکشو بذارین ممنونتون میشم
0

#15 User is offline   zahra1391 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 01-January 13

Posted 03 January 2013 - 10:11 AM

View PostAli Borjian, on 10 June 2011 - 01:10 PM, said:





آموزش استفاده از PHPUnit و Selenium را از پیوست این پست دانلود کنید



سلام آقای برجییان
واقعا به خاطر تمام مطالب تون ازتون ممنونم .
من وقتی پی اچ پی یونیت رو نصب میکنم ،دوتا ارور می یاره ولی جالبه که نصب میشه ، من فکر میکنم
کامل نصب نمیشه ،تصویری ازمراحل نصب پی اچ پی یونیت رو براتون فرستادم.
از طرفی وقتی آدرس پی اچ پی یونیت رو سراسری کردم فایل پی اچ پی یونیت رو در همه جا شناخت ،ولی
متاسفانه وقتی کد صفحه ی 47
Agile Web Application Development with Y - Jeffrey Winesett
کد:
cd protected/tests/
phpunit functional/SiteTest.php


رو اجرا میکنم اروری رومیاره که در دوتا تصویر براتون فرستادم .
در این ارور یه فایل رو پیدا نمیکنه ، من به مسیر مورد نظر رفتم ودیدم چنین فایلی در اونجا نیست .تصویر
مسیر مورد نظر رو براتون فرستادم.

Attached File(s)


0

#16 User is offline   zahra1391 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 01-January 13

Posted 03 January 2013 - 05:58 PM

لطفا یکی جواب بده ، خیلی به کمکتون نیاز دارم.
0

#17 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 05 January 2013 - 12:38 AM

View Postzahra1391, on 03 January 2013 - 10:11 AM, said:

سلام آقای برجییان
واقعا به خاطر تمام مطالب تون ازتون ممنونم .
من وقتی پی اچ پی یونیت رو نصب میکنم ،دوتا ارور می یاره ولی جالبه که نصب میشه ، من فکر میکنم
کامل نصب نمیشه ،تصویری ازمراحل نصب پی اچ پی یونیت رو براتون فرستادم.
از طرفی وقتی آدرس پی اچ پی یونیت رو سراسری کردم فایل پی اچ پی یونیت رو در همه جا شناخت ،ولی
متاسفانه وقتی کد صفحه ی 47
Agile Web Application Development with Y - Jeffrey Winesett
کد:
cd protected/tests/
phpunit functional/SiteTest.php


رو اجرا میکنم اروری رومیاره که در دوتا تصویر براتون فرستادم .
در این ارور یه فایل رو پیدا نمیکنه ، من به مسیر مورد نظر رفتم ودیدم چنین فایلی در اونجا نیست .تصویر
مسیر مورد نظر رو براتون فرستادم.



سلام
مشکلی که شما دارید به خاطر مسیرهای اشتباهه که باید این path ها رو اصلاح کنید تا فایلهای مورد نظر PHPUnit شناسایی بشه
برای انجام این کار بایید ببینید PHPUnit دقیقا کجا نصب می شه و آدرس include رو در فایل php.ini مطابق با اون اصلاح کنید
.
در ضمن یه نگاهی به راه حل هایی که توی همین تاپیک در بالا گفته شده بندازید حتما مشکلتون حل می شه.


0

#18 User is offline   zahra1391 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 01-January 13

Posted 05 January 2013 - 06:17 PM

View PostAli Borjian, on 05 January 2013 - 12:38 AM, said:


سلام
مشکلی که شما دارید به خاطر مسیرهای اشتباهه که باید این path ها رو اصلاح کنید تا فایلهای مورد نظر PHPUnit شناسایی بشه
برای انجام این کار بایید ببینید PHPUnit دقیقا کجا نصب می شه و آدرس include رو در فایل php.ini مطابق با اون اصلاح کنید
.
در ضمن یه نگاهی به راه حل هایی که توی همین تاپیک در بالا گفته شده بندازید حتما مشکلتون حل می شه.




سلام
ممنون ازاین که جواب دادین
مسیرهایی زیر
;E:\wamp\bin\php\php5.3.5
;E:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin
;E:\wamp\www
در path سیستم من قرار داره ،با توجه به تصویری که از محتویات پوشه wamp گرفتم فکر میکنم phpunit در مسیر E:/wamp/www قرار داره و من هم این مسیر رو به path سیستمم اضافه کردم ،ودر cmd وقتی داخل پوشه های Demo میشم و کد phpunit –version رو اجرا میکنم نتیجه ی phpuni 3.7.10 by sebastian Bergmann. رو میده .
این نشان دهنده ی این نیست که مسیر نصب phpunit رو درست توی path سیستمم گذاشتم !؟
راستی من wamp رو uninstall کردم و بعد ازنصب دوباره wamp مراحل زیر رو انجام دادم:
1. php go_pear.pher
2. java -jar filename.jar
3. pear channel-discover pear.phpunit.de
4. pear upgrade
5. pear update-channels
6. pear channel-discover pear.symfony-project.com
7. pear install symfony/pake
8. pear install symfony/symfony
9. pear install symfony/YAML
10. pear install symfony/EventDispatcher
11. pear channel-discover components.ez.no
12. pear install -a ezc/eZComponents
ولی مرحله 12 طولانی بود ودر بین کار به علت نوسان برق سیستمم خاموش شد، وقتی دوباره این مرحله را اجرا کردم ارور زیر رو داد.
No releases available for package “components.ez.no/eZComponents” install failed
یعنی نیازی نیست من این مراحل رو اجرا کنم و php unit قبلی که تصاویرشو قبلا فرستادم کافیه؟
ببخشید من متوجه این قسمت نشدم(آدرس رو در فایل php.ini مطابق با اون اصلاح کنید)، نمی دونم چیکار کنم که کد ص47 اجرا بشه.
میتونید بیشتر توضیح بدید؟


Attached File(s)

  • Attached File  wamp.png (58.5K)
    Number of downloads: 0

0

#19 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 373
  • Joined: 19-January 11

Posted 05 January 2013 - 11:13 PM

View Postzahra1391, on 05 January 2013 - 06:17 PM, said:


سلام
ممنون ازاین که جواب دادین
مسیرهایی زیر...




سلام
مشکل شما به طور کامل در این تاپیک توضیح داده شده
ولی راه حل من
1- دستور زیر رو اجرا کنید تا سلنیوم دوباره نصب بشه
pear install phpunit/PHPUnit_Selenium

2- یک بار تست کنید اگر مشکلتون حل نشد فایل زیر رو پیدا کنید
/framework/test/CTestCase.php
حالا کدهای اونو به شکل زیر تغییر بدید


require_once('PHPUnit/Runner/Version.php'); 
require_once('PHPUnit/Util/Filesystem.php');
 require_once('PHPUnit/Autoload.php');
 if (in_array('phpunit_autoload', spl_autoload_functions())) { 
spl_autoload_unregister('phpunit_autoload');  
  Yii::registerAutoloader('phpunit_autoload');
 }


0

#20 User is offline   zahra1391 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 10
  • Joined: 01-January 13

Posted 17 January 2013 - 12:25 PM

View PostAli Borjian, on 05 January 2013 - 11:13 PM, said:


سلام
مشکل شما به طور کامل در این تاپیک توضیح داده شده
ولی راه حل من
1- دستور زیر رو اجرا کنید تا سلنیوم دوباره نصب بشه
pear install phpunit/PHPUnit_Selenium

2- یک بار تست کنید اگر مشکلتون حل نشد فایل زیر رو پیدا کنید
/framework/test/CTestCase.php
حالا کدهای اونو به شکل زیر تغییر بدید


require_once('PHPUnit/Runner/Version.php'); 
require_once('PHPUnit/Util/Filesystem.php');
 require_once('PHPUnit/Autoload.php');
 if (in_array('phpunit_autoload', spl_autoload_functions())) { 
spl_autoload_unregister('phpunit_autoload');  
  Yii::registerAutoloader('phpunit_autoload');
 }



سلام
من این تاپیک رو خوندم وروش دستی خیلی جالب بود وبه اطلاعاتم اضافه کرد
ولی مشکلم حل نشد .
وقتی هم طبق روش شما عمل می کنم ٰ اصلا اجازه نمی ده Selenium رو نصب کنم و error زیر رو میاره:

phpunit/PHPUnit_Selenium requires PHP Extension "curl" No valid packages found

واقعا گیر کردم نمی دونم چیکار کنم ؟



0

Share this topic:


  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users