Yii Framework Forum: apache turn off - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

apache turn off

#1 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 14 May 2011 - 12:10 AM

salam,
vahgti ba gii daram y model generate mikonam apache stop misheo dige roushan nemishe,ba nazaretoun irad az kojast?
mamnounam.
0

#2 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 14 May 2011 - 12:15 AM

View PostSaeed Alam, on 14 May 2011 - 12:10 AM, said:

salam,
vahgti ba gii daram y model generate mikonam apache stop misheo dige roushan nemishe,ba nazaretoun irad az kojast?
mamnounam.


از چه هاست سروری استفاده می کنید؟
اگر با XAMPSERVER کار کنید مشکلی وجود نداره.





0

#3 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 14 May 2011 - 03:26 AM

View PostAli Borjian, on 14 May 2011 - 12:15 AM, said:


از چه هاست سروری استفاده می کنید؟
اگر با XAMPSERVER کار کنید مشکلی وجود نداره.





are ba xampp kar mikonam,vali har bar ke gii ro baz mikonam ba avalin action az kar miofteo bayad systen ro restart konam.
0

#4 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 14 May 2011 - 04:06 AM

View PostSaeed Alam, on 14 May 2011 - 03:26 AM, said:

are ba xampp kar mikonam,vali har bar ke gii ro baz mikonam ba avalin action az kar miofteo bayad systen ro restart konam.




جی با جاوا اسکریپت کار می کنه. اول برسی کنید که جاوا در مرورگر فعال باشه.
فایروال رو هم خاموش کنید. شاید با xamp تداخل داشته باشه
در نهایت فریم ورک رو مجدد نصب کنید - مرورگر رو تغییر بدید.

اگه توی لینوکس کار می کنید حتما سطوح و مجوزهای دسترسی به فایلها و پوشه های پروژ را بررسی کنید که access denied نباشند.
اگه تغییراتی در فریم ورک ایجاد کردید اونو بر گردونید.
اشکالی به نظرم نمی رسه که توی یک برنامه تحت وب مثل جی باعث بشه شما سیستم رو ریست کنید





0

#5 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 16 May 2011 - 12:43 AM

View PostAli Borjian, on 14 May 2011 - 04:06 AM, said:



جی با جاوا اسکریپت کار می کنه. اول برسی کنید که جاوا در مرورگر فعال باشه.
فایروال رو هم خاموش کنید. شاید با xamp تداخل داشته باشه
در نهایت فریم ورک رو مجدد نصب کنید - مرورگر رو تغییر بدید.

اگه توی لینوکس کار می کنید حتما سطوح و مجوزهای دسترسی به فایلها و پوشه های پروژ را بررسی کنید که access denied نباشند.
اگه تغییراتی در فریم ورک ایجاد کردید اونو بر گردونید.
اشکالی به نظرم نمی رسه که توی یک برنامه تحت وب مثل جی باعث بشه شما سیستم رو ریست کنید





mamnounam.
0

#6 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 19 May 2011 - 02:47 AM

ali jan in moshakhasate systeme mane:

vaio laptop vpcea3bfx
win 7 64 bit
xampp 1.7
php 5.2.8
apache 2.2.11
nesbatan jadidan abzaram.
ali jan xampp ro az aval nasb kardam ama baz ok nashod.
injouri begam k gii start mishe,controlleram misaze ama vaghti mikham model ro preveiw dige apache stop misheo ta system ro reset nakonam start nemishe.
rahnamaei koni mamnoun misham,akhe 2 ta poroje daram be khatere yii va be bahaneye emtehanate terme akhar aghab endakhtam k ba yii ro radif shamo ba yii jolosh bebaram,
investlorestan.org
iranunioncarpet.org
y poroje gonde digeam daram ama hanouz start nashode y robate houshmande web base be vaghtesh azat komak migiram.
mamnoun az rahnamaeiit.
0

#7 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 19 May 2011 - 04:56 AM

View PostSaeed Alam, on 19 May 2011 - 02:47 AM, said:

ali jan in moshakhasate systeme mane:

...


Xamp 1.7.3 یا 1.7.4 رو نصب کن مشکلت حل می شه
اینم لینک دانلودش





0

#8 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 19 May 2011 - 05:33 AM

View PostAli Borjian, on 19 May 2011 - 04:56 AM, said:

Xamp 1.7.3 یا 1.7.4 رو نصب کن مشکلت حل می شه
اینم لینک دانلودش





mamnounam asasi.
0

#9 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 19 May 2011 - 06:32 PM

View PostAli Borjian, on 19 May 2011 - 04:56 AM, said:

Xamp 1.7.3 یا 1.7.4 رو نصب کن مشکلت حل می شه
اینم لینک دانلودش





ali jan wamp ro nasb kardam,xampp ru 64 bit zaheran moshkel dare.gii start shod.mamnoun az rahnamaeiihat.chakeram.
0

#10 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 20 May 2011 - 01:04 AM

View PostSaeed Alam, on 19 May 2011 - 06:32 PM, said:

ali jan wamp ro nasb kardam,xampp ru 64 bit zaheran moshkel dare.gii start shod.mamnoun az rahnamaeiihat.chakeram.




آره این مشکلیه که نسخه های پایین XAMP دارند. الان مشکلت کامل حل شد؟

اگه حل شده لطفا توی تاپیک انگلیسی مطرحش کن شاید به درد کسی دیگه هم بخوره




0

#11 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 20 May 2011 - 01:53 AM

View PostAli Borjian, on 20 May 2011 - 01:04 AM, said:



آره این مشکلیه که نسخه های پایین XAMP دارند. الان مشکلت کامل حل شد؟

اگه حل شده لطفا توی تاپیک انگلیسی مطرحش کن شاید به درد کسی دیگه هم بخوره




chashm,dishab saat 4 boud bash var miraftam,ama baad az sakhte model va CRUD vaghti b addresse index.php?r=post miram y safheye maamoulie va in request index.php?r=post/view masalan,Not found mide.hala y kam bash kar mikonam binam chi mishe,
bazam mamnoun.
0

#12 User is offline   BehzadN 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 3
  • Joined: 20-May 11

Posted 21 May 2011 - 04:33 PM

file error_log apache ro check konid, mamoolan too shakhe log/ hast. momkene error e memory ya chizi shabihe oon bshe ke baes mishe kollan ghati kone
0

#13 User is offline   Saeed Alam 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 51
  • Joined: 08-March 11

Posted 21 May 2011 - 04:39 PM

View PostBehzadN, on 21 May 2011 - 04:33 PM, said:

file error_log apache ro check konid, mamoolan too shakhe log/ hast. momkene error e memory ya chizi shabihe oon bshe ke baes mishe kollan ghati kone

mamnun,kolan hal shod.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users