Yii Framework Forum: gii و ابزار Automatic Code Generation - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

gii و ابزار Automatic Code Generation

#1 User is offline   Ali Borjian 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 369
  • Joined: 19-January 11

Posted 05 May 2011 - 08:10 AM



Yii دارای ابزاری به نام Gii می باشد که بوسیله آن می تواند کدها را ایجاد نماید. این ابزار تحت وب می باشد و از طریق مرورگر قابل اجراست. Gii ابزاری است که تحت یک ماژول ارائه شده است و برای استفاده از آن باید ابتدا در فایل config تنظیمات زیر را داشته باشیم :




  return array(
  	......
  	'modules'=>array(
      	'gii'=>array(
          	'class'=>'system.gii.GiiModule',
          	'password'=>'pick up a password here',
          	// 'ipFilters'=>array(...a list of IPs...),
          	// 'newFileMode'=>0666,
          	// 'newDirMode'=>0777,
      	),
  	),
  );
  




نکته : کدهای فعال سازی Gii به طور خودکار در ابتدای ساخت پروژه وجود دارند ولی به صورت Comment می باشند که برای استفاده از آن باید این بلوک کد را از حالت توضیحات خارج نمود.

برای ایجاد محافظت در استفاده از Gii یک رمز ورود قرار داده شده است.

به طور پیش فرض Gii برای استفاده بر روی Localhost ایجاد شده است و اگر بخواهیم آن را در جای دیگر استفاده کنیم باید پارامتر GiiModule::ipFilters را برابر IP مورد نظر تعریف نماییم.

از آنجایی که ابزار Gii فایلها و پوشه هایی را ایجاد می نماید باید مجوز استفاده از فضای سرور داده شده باشد که توسط دو پارامتر [GiiModule::newFileMode] و [GiiModule::newDirMode]این کار انجام می شود.

نکته : از ابزار Gii تنها در زمان طراحی سایت باید استفاده شود چون که این ابزار جهت توسعه است. لذا در هنگام راه اندازی نهایی سایت باید دسترسی به gii غیر فعال گردد.

پس از انجام تنظیمات توسط آدرس http://hostname/path...index.php?r=gii می توان به Gii دسترسی پیدا کرد.

نکته : می توان Gii را به طور دلخواه سفارشی کرد تا کد هایی که تولید می کند دارای ظاهر یا ساختاری به دلخواه ما باشند. حتی می توان آن را به گونه ای گسترش داد تا کامپوننت ها و سایر اجزای مورد نیاز ما را به شکل دلخواه تولید نماید.





0

#2 User is offline   alireza 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 59
  • Joined: 24-April 11
  • Location:تهران

Posted 05 May 2011 - 08:44 AM


استفاده از gii بهتره یا استفاده از yiic?

0

#3 User is offline   alireza 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 59
  • Joined: 24-April 11
  • Location:تهران

Posted 10 May 2011 - 02:46 AM

سلام
من وقتی با جی مدلمو می سازم رابطه هارو توی مدل قرار نمی ده. می شه راهنمایی کنید اشکال از کجاست؟

0

#4 User is offline   bamdad dashtban 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 09-April 11

Posted 11 May 2011 - 01:45 AM

View Postalireza, on 10 May 2011 - 02:46 AM, said:

سلام
من وقتی با جی مدلمو می سازم رابطه هارو توی مدل قرار نمی ده. می شه راهنمایی کنید اشکال از کجاست؟




سلام ، میدونم که انجینی مای اسکیول باید اینو دی بی باشه تا بشه روابط رو ساخت ولی منم مثل شما هر کاری کردم نتونستم روابط ساخته شده در دیتابیسو توی مدل هام پیاده کنم البته ، من روی ورژن 1.6 تست کردم شاید 1.7 فرق کنه


0

#5 User is offline   alireza 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 59
  • Joined: 24-April 11
  • Location:تهران

Posted 11 May 2011 - 04:34 AM

View Postbamdad dashtban, on 11 May 2011 - 01:45 AM, said:



سلام ، میدونم که انجینی مای اسکیول باید اینو دی بی باشه تا بشه روابط رو ساخت ولی منم مثل شما هر کاری کردم نتونستم روابط ساخته شده در دیتابیسو توی مدل هام پیاده کنم البته ، من روی ورژن 1.6 تست کردم شاید 1.7 فرق کنه





من هم همین مشکل را دارم با ورژن 1.1.7 هم کار می کنم ولی نمیدونم چرا نمی شه. فکر کنم خود جیی هنوز اینو ساپورت نمی کنه
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users