Yii Framework Forum: Lowongan Kerja/Proyek/Partneran - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Lowongan Kerja/Proyek/Partneran Yang mau posting loker programming/related dr kantor/proyek Rate Topic: ***** 1 Votes

#1 User is offline   sari 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 01-February 10
  • Location:Jakarta

  Posted 18 March 2011 - 04:42 AM

Om momod... kita belum punya thread lowongan kerja/proyek ya? Kalo belum, minta tolong di sticky duuuunk ^_^

Silahkan buat temen2 yg mau posting lowongan kerja IT/programming dari kantornya (tentunya diutamakan programmer yii hehehe), atau mungkin mau cari subkon buat proyek, atau mau ngajak partneran bikin webapp. Monggo di reply di thread ini. Thanks!
Mau baca buku sepuasnya? Mampir yuk ke Kiosbaca.com :D
1

#2 User is offline   sari 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 01-February 10
  • Location:Jakarta

Posted 18 March 2011 - 04:43 AM

Sebagai penglaris, silahkan teman2 yg mo apply ke kantor sy ^_^

====================================

Vacancy: PHP Programmer at Colliers International (1 Position)
Opening date: Fri, 18 March 2011
Due date: 30 April 2011
Apply by: Email application letter, photo and resume to it@colliers.co.id
Contact Person: Ibu Sari

We would like to invite you to join Colliers International as an employee for the PHP Programmer position.

Required qualifications are :
- Have minimum 1 year experience in developing web based application with PHP
- Strong practical skills in writing SQL queries or stored procedures
- Experience in using Object Oriented Design & Programming
- Experience in developing application with three tier architecture
- Familiar with ERD, Use Case, Cross Functional Diagram reading

Technical skills (Preferred):
- Experience in using Subversion or other version control system
- Experience in using Yii Framework or other PHP framework
- Experience in writing JavaScript (preferably jQuery), CSS

Recruitment Process:
- Resume selections by IT Department
- If selected, candidate fills in Application Form
- If selected, candidate takes online test (24 hour limit, at home, open book, can ask help from anyone)
- If passed, candidate is invited for interview with IT and HR
- If passed, candidate is offered the position

Kindly please send your latest resume with recent photo preferably in a PDF format immediately to it@colliers.co.id

Thank you
Mau baca buku sepuasnya? Mampir yuk ke Kiosbaca.com :D
0

#3 User is offline   petra 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 218
  • Joined: 20-June 10

Posted 18 March 2011 - 04:47 AM

range gaji juga dong :D
0

#4 User is offline   junxiong 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 541
  • Joined: 21-June 10

Posted 18 March 2011 - 04:48 AM

si agan Fastcrash terakhir aktifnya 10 Februari 2011 mungkin sedang sibuk dia~
kalau agan kabayan lebih ekstrim lagi Sep 23 2009, mungkin udah ditempat lain
jadi yah ane bantu sundul saja :)
“The most likely way for the world to be destroyed, most experts argue, is by accident. That’s where we come in; we’re computer professionals. We cause accidents.” - Nathaniel Borenstein

Yii Playground : Collaborative demo apps. You can join to improve it too!
My Team's Blog: In Indonesian.
0

#5 User is offline   reed1 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 7
  • Joined: 23-June 10

Posted 20 March 2011 - 06:10 PM

wah bagus nih buat yang nyari kerja, ijin nyimak y

View Postpetra, on 18 March 2011 - 04:47 AM, said:

range gaji juga dong :D


+1 , ibu Sari (kayaknya kenal :D) posting range gaji juga dnk
0

#6 User is offline   petra 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 218
  • Joined: 20-June 10

Posted 20 March 2011 - 06:48 PM

plus lokasi kerja juga :D
0

#7 User is offline   sari 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 33
  • Joined: 01-February 10
  • Location:Jakarta

Posted 22 March 2011 - 02:23 AM

ridwaaaaaaaan... emangnya lo dah lulus n mo kerja.. katanya masih mo s2?? :-)

@petra: lokasi kerja di WTC Sudirman Jakarta; kalo range gaji.. umm don't worry di application form nanti diminta isi expected salary dulu, kalo udah dipanggil interview berarti masuk budget :D *ngeles*
Mau baca buku sepuasnya? Mampir yuk ke Kiosbaca.com :D
0

#8 User is offline   fastcrash 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 245
  • Joined: 10-March 10
  • Location:South Jakarta

Posted 24 March 2011 - 04:58 AM

View Postsari, on 18 March 2011 - 04:42 AM, said:

Om momod... kita belum punya thread lowongan kerja/proyek ya? Kalo belum, minta tolong di sticky duuuunk ^_^

Silahkan buat temen2 yg mau posting lowongan kerja IT/programming dari kantornya (tentunya diutamakan programmer yii hehehe), atau mungkin mau cari subkon buat proyek, atau mau ngajak partneran bikin webapp. Monggo di reply di thread ini. Thanks!

Ok, dah ta pin tuh, dulu pernah sempet minta dibikinin sub forum(bukan thread) disini sama mr qiang, kaya job/vacany, tutorial, et2c. tp katanya pengikutnya belum banyak he hee.. :lol:

View Postpetra, on 20 March 2011 - 06:48 PM, said:

plus lokasi kerja juga :D

betul bos, ini yang paling utama menurut ane, biar kaga cepet tua dijalan :D

View Postjunxiong, on 18 March 2011 - 04:48 AM, said:

si agan Fastcrash terakhir aktifnya 10 Februari 2011 mungkin sedang sibuk dia~
kalau agan kabayan lebih ekstrim lagi Sep 23 2009, mungkin udah ditempat lain
jadi yah ane bantu sundul saja :)


betul bro, maaf semuanya, ane sering di ajak kluar akhir akhir ini. jadi jarang ngetem di kantor. ;D

kalo sesepuh kabayan ane juga ga tau. ::)

btw, klo ada yang mo jadi momod juga bisa, silakan pm mr. qiang, bilang aja, semakin banyak momod, semakin cepat berkembang nih yii indonesia B)

and klo ada request-request yang lain, silakan pm ane :)

nb: kalo ada yang mo upload vacancy, job, freelance, sidejob, mainjob, lowongan, tender, lelang, dan sebagainya, silakan post di thread ini. karna sub forumnya juga belum ada. ;D
0

#9 User is offline   -=YiieRz=- 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 27-October 10
  • Location:Jakarta

Posted 05 April 2011 - 04:57 AM

Titip lowongan gan,

Perush kami sedang membutuhkan programmer Yii,
Syarat: minimal pernah membuat aplikasi dengan Yii, baik untuk perush, maupun pribadi.

jika berminat silahkan email cv anda ke sony.sm@inet-indo.com
kami tunggu selambat-lambatnya tanggal 10 April 2011

Thanks
Sony SM
belajar itu modal utama, tanpa percobaan itu tak akan berhasil. berdoa itu membuat kita percaya diri. YiieRz-SdgBlajar
www.yiiframework.com
0

#10 User is offline   Peter JK 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 84
  • Joined: 22-November 10
  • Location:Jakarta, Indonesia

Posted 12 April 2011 - 02:12 AM

View Post-=YiieRz=-, on 05 April 2011 - 04:57 AM, said:

Titip lowongan gan,

Perush kami sedang membutuhkan programmer Yii,
Syarat: minimal pernah membuat aplikasi dengan Yii, baik untuk perush, maupun pribadi.

jika berminat silahkan email cv anda ke sony.sm@inet-indo.com
kami tunggu selambat-lambatnya tanggal 10 April 2011

Thanks
Sony SM


belom dapat-dapat yah bro.. hehehehe
0

#11 User is offline   -=YiieRz=- 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 27-October 10
  • Location:Jakarta

Posted 12 April 2011 - 03:05 AM

View PostPeter JK, on 12 April 2011 - 02:12 AM, said:

belom dapat-dapat yah bro.. hehehehe


Sudah gan, proyek sudah jalan. Mau tambah 3 orang lagi :)
Ada yg mau ?? buruan email CV ke sony.sm@inet-indo.com
belajar itu modal utama, tanpa percobaan itu tak akan berhasil. berdoa itu membuat kita percaya diri. YiieRz-SdgBlajar
www.yiiframework.com
0

#12 User is offline   aqge 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 188
  • Joined: 02-September 10
  • Location:Indonesia

Posted 19 April 2011 - 02:54 AM

Http://www.geschool.net

Kita di Jogja lagi ngembangin ini, Dan Butuh banget Teman yang bisa jadi staff programmer di kantor, Untuk menembahkan Applikassi, aplikasi

PLS PM me IF interested

Best Regard
Tidak ada coding yang salah
Yang ada hanyalah Coding yang lebih baik
0

#13 User is offline   -=YiieRz=- 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 27-October 10
  • Location:Jakarta

Posted 27 April 2011 - 05:15 AM

Yii programmer
Requirements:
• Male/Female
• Max 35 Years old
• At least 2 year (s) of experiences in related field is required for this job
• Full time position
• Skill (s) : PHP (Yii Framework) & Mysql is a must
• Familiar with Ajax, Css, HTML, Javascript, Ms. Access will be advantage
• Having knowledge and experiences of LAN/WAN, Server, PC, Peripheral Troubleshooting is a plus
• Proactive, fast learner, Good adaptability, flexibility
• Good communication, can work independent & can work under pressure

Yii Web Designer
Requirements:
• Male/Female
• Max 35 Years old
• At least 1 year (s) of experiences in related field is required for this job
• Full time position
• Skill (s) : Photoshop, Freehand/Illustrator/Corel is a must
• Familiar with web design
• Proactive, fast learner, Good adaptability, flexibility
• Good communication, can work independent & can work under pressure

Please send your application letter, curriculum vitae and recent photograph to :

sony.sm@inet-indo.com
belajar itu modal utama, tanpa percobaan itu tak akan berhasil. berdoa itu membuat kita percaya diri. YiieRz-SdgBlajar
www.yiiframework.com
0

#14 User is offline   msc 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 40
  • Joined: 16-April 11

Posted 28 April 2011 - 09:47 PM

View Post-=YiieRz=-, on 27 April 2011 - 05:15 AM, said:

Yii programmer
Requirements:
• Male/Female
• Max 35 Years old
• At least 2 year (s) of experiences in related field is required for this job
• Full time position
• Skill (s) : PHP (Yii Framework) & Mysql is a must
• Familiar with Ajax, Css, HTML, Javascript, Ms. Access will be advantage
• Having knowledge and experiences of LAN/WAN, Server, PC, Peripheral Troubleshooting is a plus
• Proactive, fast learner, Good adaptability, flexibility
• Good communication, can work independent & can work under pressure

Yii Web Designer
Requirements:
• Male/Female
• Max 35 Years old
• At least 1 year (s) of experiences in related field is required for this job
• Full time position
• Skill (s) : Photoshop, Freehand/Illustrator/Corel is a must
• Familiar with web design
• Proactive, fast learner, Good adaptability, flexibility
• Good communication, can work independent & can work under pressure

Please send your application letter, curriculum vitae and recent photograph to :

sony.sm@inet-indo.com


lokasi dimana gan? range salary ?
0

#15 User is offline   -=YiieRz=- 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 27-October 10
  • Location:Jakarta

Posted 02 May 2011 - 10:00 PM

View Postmsc, on 28 April 2011 - 09:47 PM, said:

lokasi dimana gan? range salary ?

Jakarta barat. Range salary dibicarakan nanti sama bagian HRD.
btw sesuai lah dengan gaji programmer.

Ayo yang sedang ingin cari pegnalaman baru dan berkembang. send cv ke sony.sm@inet-indo.com
Thanks
belajar itu modal utama, tanpa percobaan itu tak akan berhasil. berdoa itu membuat kita percaya diri. YiieRz-SdgBlajar
www.yiiframework.com
0

#16 User is offline   suhanda 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 11
  • Joined: 04-August 09
  • Location:Jakarta

Posted 09 May 2011 - 12:02 AM

PT Media Scope Indonesia

For all you guys reading this. We don't want to bore you with the same old standard bla bla bla that most companies write on these jobsearch portals.

We are growing into becoming the largest and cutting-edge digital media company in Indonesia. We represent some of the biggest clients like Bank Mandiri, BCA, Citibank and even celebrity artists like Yovie & Nuno and Kahitna.

What do we do? Everything digital. Websites, SMS blasting, Blackberry and iPhone app development, 3D projections, LED screens....everything digital.

If you're looking for a challenge, want to be involved with the latest technology, and want to show the world how seriously skilled you are. This is the place to be. We only accept the best. This is our standard.

Senior PHP Programmer
(Jakarta Raya - Sampoerna Strategic Square)


Responsibilities:
  • Develop, maintain, and support various PHP/MySQL-based web applications
  • Collaborate with other team members in application building and enhancements
  • Perform product support and quality assurance tests and reviews
  • Liaise with users on ways to enhance their web experience


Requirements:
  • Min. 3 years experience in PHP5, MySQL, HTML5, CSS3, Javascript, AJAX and OOP Concept
  • Have Photoshop Skill for slicing
  • Strong foundation in SQL queries
  • Preferably have experience in MVC Framework like Yiiframework
  • Some knowledge in Web 2.0, Social Media/Networking is an advantage
  • Well documented; can communicate ideas and solutions easily
  • Team player with a positive working attitude and good interpersonal skills
  • Must be able to work independently
  • Able to interact effectively with users at all levels and deliver within tight deadlines


If you are ready for the challenge and bright career forward please submit your application letter with full details of resume and recent photograph to:


HRD
PT. Media Scope Indonesia
recruitment@mediascope.co.id
0

#17 User is offline   -=YiieRz=- 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 177
  • Joined: 27-October 10
  • Location:Jakarta

Posted 06 July 2011 - 02:37 AM

Butuh neh programmer Yii ... ada yg berminat ??
email aja cv Anda ke sony.sm@inet-indo.com

requirements sudah pada tau lah mestinya apa kalo programmer ... hehehe ...
so pasti di test nanti pas wawancara ... anda tertarik ?? segera email cv anda .. hehehe.

profile perusahaan baca saja di www.view-soft.com and www.inet-indo.com (pake yii juga ini buatnya :))
bole juga di comment webnya. baru jadi juga sih ini. hehehe.
Tq yiiers
belajar itu modal utama, tanpa percobaan itu tak akan berhasil. berdoa itu membuat kita percaya diri. YiieRz-SdgBlajar
www.yiiframework.com
0

#18 User is offline   echoo 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 14
  • Joined: 18-June 11

Posted 18 July 2011 - 02:09 AM

need Freelancer Onsite

jobdesk
- ngebantuin saya nylesein project timesheet (skrng 70%)

requirement
- ngerti yii, cara dan style kodingnya,
- ngerti jquery
- siapapun welcome


waktu : 1 bulan
area : pasar minggu
fee : nego

email CV + portofolio ASAP ke : ekoadip@gmail.com
0

#19 User is offline   siskalandre 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 92
  • Joined: 16-March 11
  • Location:Indonesia

Posted 31 July 2011 - 07:48 PM

Sori om momod, ane bingung mo taruh dimana nih posting.

Ane nawarin buat temen2 yang ingin fasilitas Virtual Private Server terjangkau
dengan space yang temen2 inginkan kontak via pm ya.

Selain itu ane juga nawarin, temen2 yang sedang mencari software kelas ERP terjangkau, dapat juga rental. kontak via pm juga ya.

Harga khusus buat temen2 Yii-ers
0

#20 User is offline   ibiz4 

  • Standard Member
  • PipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 151
  • Joined: 26-November 10
  • Location:Indonesia

Posted 21 August 2011 - 03:55 AM

Berhubung ane di kantor udah jarang dapat kerjaan ngoding jadi ane mau klo ada yg ngajakin freelance, biar ga lupa sama syntax2 Yii
PM welcome...
WYSIWYG
(What Yii Serve is What You Get)
0

Share this topic:


  • (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users