Yii Framework Forum: Div Hide and Show - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Div Hide and Show

#1 User is offline   Cool Developer 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 06-January 11

Posted 05 February 2011 - 04:37 AM

Hi all
I have two Radio Button .if I click RadioButton1 then Div1 will be show and click on RadioButton2 then Div1 will be closed(or hidden)Div2 will be populate..

what will be the code?

Can any body help me out
0

#2 User is offline   Cool Developer 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 32
  • Joined: 06-January 11

  Posted 07 February 2011 - 12:29 AM

View PostCool Developer, on 05 February 2011 - 04:37 AM, said:

Hi all
I have two Radio Button .if I click RadioButton1 then Div1 will be show and click on RadioButton2 then Div1 will be closed(or hidden)Div2 will be populate..

what will be the code?

Can any body help me out


Helloo

any one give me some idea on that ....Div hide and show...It is truly important for me?
0

#3 User is offline   huanito 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 48
  • Joined: 21-November 10

Posted 15 January 2014 - 06:57 PM

View PostCool Developer, on 07 February 2011 - 12:29 AM, said:

Helloo

any one give me some idea on that ....Div hide and show...It is truly important for me?

In case other folks find this in a search: see here
0

#4 Guest_Ann D. Guerrero_*

  • Group: Guests

Posted 04 February 2014 - 04:39 AM

Put your button script here after watching your code i will help you to make it perfect.
What code you are using yet ?
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users