Yii Uzmanı Arıyoruz

Arkadaşlar merhaba,

Php Yii framework konusunda ortalama ve üzeri bilgisi ve deneyimi olan, Yii üzerine geliştirilmiş web uygulamamızda yapılacak geliştirmeler için proje bazında çalışacak arkadaş arıyoruz.

Yapılacak geliştirme her boyutta olabilir ve iş bazında değerlendirilecektir.

Bu konunda yardımcı olabilecek kişilerin bana tecrübe ve yaptığı yii çalışmalarını gösterir bilgilerle pm atmasını rica ederim.

Tercihen İstanbul Avrupa yakasında oturan arkadaşlarla görüşüyor olacağız.

Teşekkürler.

Istanbulda bu tur bi is icin maaslar hangi aralikda acaba ?

Bahsettiğim gibi bu bir full-time iş değildir. Yii’de hazırlanmış bir web uygulaması için teknik destek (webmaster’lık) diyebiliriz. Home office çalışabilen ya da mevcutta çalışıyor olup gerektiği zaman 10 dakikasını ya da gerektiğinde boş zamanlarından iş bazında birkaç gününü ayırabilecek bir kişi arıyoruz.

Düşündüğümüz çalışma şekli harcanan zaman bazlı ödeme şeklinde olacaktır. Bunu ek iş olarak düşünebilirsiniz. Belki haftada 15 dakika, belki 4-5 saat ayırmanız gerekebilir.

Bu şekilde bir çalışmaya müsait olan kişiler ile görüştükten sonra rakam konusu konuşulacaktır doğal olarak.

Cok guzel bi firsat biraz ek gelir yapmak isteyenler icin. Ben full time is olarak dusunmus ve Turkiye donus hazirliklari yaparken bi fikir edinmek istemistim. Tesekkurler.

Salam arkadash.

Benim adim Nurbek. Kirgizim. Kirgizstandamin.

Ben sizden sormak istiyorum. Siz gercekten yiide calisan insani ariyor musunuz?

Ben 2 yildan beri bu framworkta calisiorum, cok sevdim onu. Ondan daha iyi hic bir sey gormedim. Zend ve simfony, onlar itibaren iyi olamaz die dusunuyorum, onlarda da once calismistim.

Tesekur ederim.