előre is elnézést, de nagyon kezdő vagyok. remélem nem probléma hogy létrehoztam egy külön topicot a problémámnak.
a Agile Web Application Development with Yii 1.1 and PHP5 c. könyv alapján próbálok haladni a yii megtanulásában. most éppen az egyik legfontosabb és számomra legérdekesebb részek egyikéhez értem, amire nagyon kiváncsi vagyok. ez a fejezet a Returning back to the owner and requester dropdowns a 119-es oldalon.
csakhogy elakadtam. a legjobb tudásom szerint megpróbáltam reprodukálni a szükséges változtatásokat a kódban, mégis hibát dob az oldal amikor új issue-t szeretnék létrehozni. az az érzésem, hogy itt hiányos a könyv, vagyis nem egészen olyan érthető, követhető, mint eddig.
a hiba a következő:
CException IssueController contains improperly nested widget tags in its view "C:\wamp\www\trackstar\protected\views/issue\_form.php". A CActiveForm widget does not have an endWidget() call.
pedig van endWidget a lap alján.
ha valaki esetleg hasonló cipőben jár mint én, és rájött a megoldásra, és tudna segíteni azt nagyon megköszönném.

Help