Yii Framework Forum: set radioButtonList default check item - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

set radioButtonList default check item Rate Topic: -----

#1 User is offline   evoup 

  • Junior Member
  • Pip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 23
  • Joined: 14-July 10

Posted 19 July 2010 - 09:17 PM

as topic :unsure:
0

#2 User is offline   Denis Medved 

  • Newbie
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 1
  • Joined: 20-May 10
  • Location:Kiev

Posted 07 September 2010 - 05:30 AM

View Postevoup, on 19 July 2010 - 09:17 PM, said:

as topic :unsure:



		$data = array('test1'=>'test1','test2'=>'test2','test3'=>'test3');
		echo CHtml::radioButtonList('name', 'test3', $data, array();

0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users