Yii Framework Forum: Bug in addCookie - Yii Framework Forum

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bug in addCookie Rate Topic: -----

#1 User is offline   MetaYii 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 393
  • Joined: 07-October 08
  • Location:The Matrix

Posted 30 October 2008 - 04:18 PM

Hi Qiang, I think that I introduced a but in addCookie, the right compare command is:

version_compare(PHP_VERSION,'5.2.0','>=')


just invert the first and second parameter, please.

Thanks.
0

#2 User is offline   qiang 

  • Yii Project Lead
  • Yii
  • Group: Yii Dev Team
  • Posts: 5,871
  • Joined: 04-October 08
  • Location:DC, USA

Posted 30 October 2008 - 04:42 PM

yes, this is already fixed.
0

#3 User is offline   MetaYii 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 393
  • Joined: 07-October 08
  • Location:The Matrix

Posted 30 October 2008 - 04:48 PM

Thanks.
0

#4 User is offline   MetaYii 

  • Advanced Member
  • PipPipPip
  • Yii
  • Group: Members
  • Posts: 393
  • Joined: 07-October 08
  • Location:The Matrix

Posted 30 October 2008 - 05:16 PM

I think you missed [tt]yiilite.php[/tt]  ::)
0

Share this topic:


Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users