Yii Framework Forum: Installation and Setup - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (31 Pages)
  • +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic
Installation and Setup(Mark this forum as read)
  Topic Started By Stats Last Post Info
New Replies Fresh Yii installl doesnt show anything pankaj013 
  • 1 Reply
  • 1,364 Views
New Replies Setup problem with a project on the Mac
I see only index.php and get 404 error for all the other links
cutcliff 
  • 7 Replies
  • 3,893 Views
New Replies IIS 7 / Plesk 9.0 rakkoc 
  • 3 Replies
  • 2,151 Views
New Replies site hangs unless YII_TRACE_LEVEL set to 0 paullorentzen 
  • 2 Replies
  • 3,105 Views
New Replies Installation on MAC OS 10.6 using XAMPP Daniel 
  • 2 Replies
  • 3,650 Views
New Replies Getting Gii to work
Hoops I had to jump through
anroy 
  • 0 Replies
  • 1,353 Views
New Replies Manual installation
Is the command line the only way to create a new yii apps?
ciqciq 
  • 3 Replies
  • 2,907 Views
New Replies Error creating models TraXX 
  • 4 Replies
  • 2,139 Views
New Replies Attachments Who have memcache.dll for php5.3.3 vc6 nts on xp?
memcache.dll for php 5.3.3 vc6 nts on xp
wellee 
  • 2 Replies
  • 4,391 Views
New Replies Attachments Error creating webapp (SUSE Linux) Nedec 
  • 5 Replies
  • 3,043 Views
New Replies widgets and the 500 - Internal server error with IIS
when using widgets under IIS i get the server error
eucaleb 
  • 2 Replies
  • 2,608 Views
Hot Topic (New) Page not found error
Moving to new server
Kemster 
  • 17 Replies
  • 4,456 Views
New Replies Problems with Yii and PHPunit
Fatal error: Class 'Post' not found in (..)
marcovtwout 
  • 2 Replies
  • 2,295 Views
New Replies Installation in a subdirecktory TCW 
  • 3 Replies
  • 1,430 Views
New Replies CAPTCHA image not displaying depite having GD 2 Sparrowhawk 
  • 6 Replies
  • 3,724 Views
New Replies Find no driver when connect to Oracle db Jack Chen 
  • 5 Replies
  • 4,450 Views
New Replies Can't run shell command Toolman 
  • 7 Replies
  • 3,756 Views
New Replies creating first webapp
think i'm having a pathing issue
kurt 
  • 4 Replies
  • 1,600 Views
New Replies issue while creating model freshbee 
  • 13 Replies
  • 3,545 Views
New Replies Logging to a file
How to log to a file
maestroQC 
  • 13 Replies
  • 2,961 Views
New Replies Yii + apache + mod_fcgid * * * * * mopoke 
  • 0 Replies
  • 974 Views
New Replies Fatal Error: Class PDO Not found
And it's enabled...
Ocean Wind 
  • 1 Reply
  • 3,471 Views
New Replies OS X Server 10.5 gii Permission Issues to write file LuigiM 
  • 2 Replies
  • 5,614 Views
New Replies Hook for application wide code? Mellou 
  • 2 Replies
  • 2,345 Views
New Replies CDbConnection failed on MAMP, MySQL, OS/X
MySQL connection failed
bungalo 
  • 4 Replies
  • 3,303 Views
New Replies How To Start Yii Development
New in Yii Development
raju 
  • 4 Replies
  • 2,235 Views
New Replies Caching problem with eaccelerator
script throwing an error that i have no idea how to handle!
swafsarl 
  • 0 Replies
  • 1,874 Views
New Replies Modules wont work ficti0n 
  • 4 Replies
  • 2,120 Views
New Replies Gii functionality from command line. unixjunky 
  • 1 Reply
  • 3,009 Views
New Replies No Layout after installation tydeas_dr 
  • 1 Reply
  • 1,377 Views
  • (31 Pages)
  • +
  • « First
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Last »
  • You cannot start a new topic