Yii Framework Forum: Bug Discussions - Yii Framework Forum

Jump to content

  • (43 Pages)
  • +
  • « First
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Last »
  • You cannot start a new topic
Bug Discussions(Mark this forum as read)
  Topic Started By Stats Last Post Info
New Replies CUniqueValidator
CUniqueValidator executes even if the object already has errors
Maurizio Domba Cerin 
  • 5 Replies
  • 2,361 Views
New Replies RBAC - using expression gallego123 
  • 1 Reply
  • 1,413 Views
New Replies Yii and Zend GData extension produces strange error aztech 
  • 3 Replies
  • 2,882 Views
New Replies Documentation shows UserID not Display Name DerekC 
  • 0 Replies
  • 794 Views
New Replies Possible bug in CWebUser::setFlash fusion 
  • 2 Replies
  • 1,330 Views
New Replies AjaxUpdate com CGridView Shankar 
  • 0 Replies
  • 987 Views
New Replies Blog demo unit tests failures seb 
  • 0 Replies
  • 949 Views
New Replies use_trans_sid without cookie
doesn't work
ncs 
  • 0 Replies
  • 995 Views
New Replies how to change a model safe attributes in yii phiras 
  • 2 Replies
  • 4,012 Views
New Replies Bug in CFileHelper class
Breaks for 0 file name
mcast 
  • 1 Reply
  • 991 Views
New Replies CActiveRecord::find is not doing well phiras 
  • 4 Replies
  • 1,207 Views
New Replies Rendering two CGridViews in one View fails thyseus 
  • 6 Replies
  • 2,891 Views
Hot Topic (New) CActiveRecored memory consuming kiwisoft 
  • 15 Replies
  • 7,756 Views
New Replies Bug in Collecting Tabular Input? pitrowech 
  • 1 Reply
  • 3,952 Views
New Replies dynamic criteria in complex query? holala 
  • 0 Replies
  • 1,272 Views
New Replies Attachments YII_DEBUG and sql errors chamalsl 
  • 0 Replies
  • 1,317 Views
New Replies Lot of bugs prchakal 
  • 2 Replies
  • 1,457 Views
New Replies CForm + attributes bitmatix 
  • 3 Replies
  • 1,772 Views
New Replies SOLVED: ActiveRecord attributes bug DarkNSF 
  • 4 Replies
  • 2,011 Views
New Replies SITE BUG: Extension links broken? DarkNSF 
  • 0 Replies
  • 597 Views
New Replies Yii Forum
time setting required
tri 
  • 4 Replies
  • 1,977 Views
New Replies CGridView bug? Harry Tang 
  • 0 Replies
  • 739 Views
New Replies Attachments CActiveFinder bug ?
lost $this->_finder->baseLimited
johnpupu 
  • 9 Replies
  • 3,089 Views
New Replies filter bug?? Minase Taki 
  • 2 Replies
  • 961 Views
New Replies problem with $this->_finder->baseLimited ninjahsu 
  • 1 Reply
  • 821 Views
New Replies generated model relations need first letter of the table to be Uppercase?
generated model relations need first letter of the table to be Upperca
thyseus 
  • 1 Reply
  • 1,105 Views
New Replies Important: dateFormat between short and medium ilzale 
  • 1 Reply
  • 1,116 Views
New Replies CActiveRecord relation bug?
It's using the first PK as the FK instead of provided FK
Phillip 
  • 1 Reply
  • 1,073 Views
New Replies BELONGS_TO relationship bug(join a table itself) * * * * *
the sql produced by eager loading is different from lazy loading?
touya 
  • 1 Reply
  • 2,582 Views
New Replies AR->findAll bug when condition contains 'with' touya 
  • 2 Replies
  • 5,104 Views
  • (43 Pages)
  • +
  • « First
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Last »
  • You cannot start a new topic