Yii Framework Forum: Bug Discussions - Yii Framework Forum

Jump to content

Bug Discussions Subforums

  Forum Stats Last Post Info
Unread forum

Archive

Closed bug discussions.

  • 26 Topics
  • 94 Replies

  • (39 Pages)
  • +
  • « First
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Last »
  • You cannot start a new topic
Bug Discussions(Mark this forum as read)
  Topic Started By Stats Last Post Info
New Replies CUrlManager does not clear internal rules
when processRules() is called after the first call
Y!! 
  • 0 Replies
  • 754 Views
New Replies failed to open stream: Inappropriate ioctl for device thyseus 
  • 3 Replies
  • 5,247 Views
New Replies captcha problems
imagettfbbox blows debugger
tixrus 
  • 6 Replies
  • 3,735 Views
New Replies Validator Vs. Behavior WHat comes first Khaled Afiouni 
  • 2 Replies
  • 1,211 Views
New Replies cssFile property of CLinkPager
It loads both the css files
rohit 
  • 0 Replies
  • 1,067 Views
New Replies activeRadioButtonList and bool values daveVk 
  • 0 Replies
  • 1,104 Views
New Replies CDateTimeParser::parse bug rickert 
  • 2 Replies
  • 1,544 Views
New Replies Issue rendering view with large content peter 
  • 8 Replies
  • 1,640 Views
New Replies Activerecord beforeFind event not being raised edanb 
  • 1 Reply
  • 1,563 Views
New Replies CAutoComplete demands a model tyvon 
  • 0 Replies
  • 596 Views
New Replies CDateTimeParser::parse bug? fhelix72 
  • 4 Replies
  • 1,951 Views
New Replies File upload validation error Backslider 
  • 2 Replies
  • 1,603 Views
New Replies MSSQL - Error converting data type varchar to bigint shantha 
  • 8 Replies
  • 8,924 Views
New Replies Rendering widget inside widget? smclark89 
  • 1 Reply
  • 3,988 Views
New Replies SQLite bug? emix 
  • 4 Replies
  • 1,596 Views
New Replies CMysqlSchema problem
Don't know if its really a bug since it's the first time I see
jjmf 
  • 3 Replies
  • 1,344 Views
New Replies CPagination doesn't work on a Model that uses a DefaultScope thyseus 
  • 5 Replies
  • 1,651 Views
New Replies CCaptcha class file line 98 abajja 
  • 0 Replies
  • 595 Views
Hot Topic (New) CTabview discrepancy on different browsers ekerazha 
  • 19 Replies
  • 4,453 Views
New Replies CWebUser::checkAccess() cache bug? Hyprion 
  • 0 Replies
  • 972 Views
New Replies Crash when in 'production mode' HeinMück 
  • 5 Replies
  • 2,504 Views
New Replies Chtml::button submit controller probable bug Arvind 
  • 3 Replies
  • 3,166 Views
New Replies Bug in the Forum? imehesz 
  • 1 Reply
  • 869 Views
New Replies CMemCache Class ps47r 
  • 2 Replies
  • 921 Views
New Replies Url Parsing romanoza 
  • 7 Replies
  • 1,608 Views
New Replies Active Record Saving Something Peculiar smclark89 
  • 0 Replies
  • 789 Views
New Replies [Not a bug, solved] Eager load in relational AR bug romanoza 
  • 2 Replies
  • 944 Views
New Replies CInputWidget::resolveNameId() [solved] * - - - - resplendent 
  • 4 Replies
  • 1,408 Views
New Replies crud shell command dowsn't work when table name differs from model name Jaime 
  • 2 Replies
  • 856 Views
New Replies Bug in COciSchema.findConstraints capt 
  • 1 Reply
  • 572 Views
  • (39 Pages)
  • +
  • « First
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Last »
  • You cannot start a new topic