Yii Framework Forum: Bug Discussions - Yii Framework Forum

Jump to content

Bug Discussions Subforums

  Forum Stats Last Post Info
Unread forum

Archive

Closed bug discussions.

  • 26 Topics
  • 94 Replies

  • (38 Pages)
  • +
  • « First
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Last »
  • You cannot start a new topic
Bug Discussions(Mark this forum as read)
  Topic Started By Stats Last Post Info
New Replies captcha problems
imagettfbbox blows debugger
tixrus 
  • 6 Replies
  • 3,544 Views
New Replies Validator Vs. Behavior WHat comes first Khaled Afiouni 
  • 2 Replies
  • 1,174 Views
New Replies cssFile property of CLinkPager
It loads both the css files
rohit 
  • 0 Replies
  • 1,019 Views
New Replies activeRadioButtonList and bool values daveVk 
  • 0 Replies
  • 1,030 Views
New Replies CDateTimeParser::parse bug rickert 
  • 2 Replies
  • 1,476 Views
New Replies Issue rendering view with large content peter 
  • 8 Replies
  • 1,565 Views
New Replies Activerecord beforeFind event not being raised edanb 
  • 1 Reply
  • 1,519 Views
New Replies CAutoComplete demands a model tyvon 
  • 0 Replies
  • 580 Views
New Replies CDateTimeParser::parse bug? fhelix72 
  • 4 Replies
  • 1,840 Views
New Replies File upload validation error Backslider 
  • 2 Replies
  • 1,566 Views
New Replies MSSQL - Error converting data type varchar to bigint shantha 
  • 8 Replies
  • 8,518 Views
New Replies Rendering widget inside widget? smclark89 
  • 1 Reply
  • 3,693 Views
New Replies SQLite bug? emix 
  • 4 Replies
  • 1,531 Views
New Replies CMysqlSchema problem
Don't know if its really a bug since it's the first time I see
jjmf 
  • 3 Replies
  • 1,298 Views
New Replies CPagination doesn't work on a Model that uses a DefaultScope thyseus 
  • 5 Replies
  • 1,590 Views
New Replies CCaptcha class file line 98 abajja 
  • 0 Replies
  • 571 Views
Hot Topic (New) CTabview discrepancy on different browsers ekerazha 
  • 19 Replies
  • 4,325 Views
New Replies CWebUser::checkAccess() cache bug? Hyprion 
  • 0 Replies
  • 940 Views
New Replies Crash when in 'production mode' HeinMück 
  • 5 Replies
  • 2,348 Views
New Replies Chtml::button submit controller probable bug Arvind 
  • 3 Replies
  • 3,099 Views
New Replies Bug in the Forum? imehesz 
  • 1 Reply
  • 838 Views
New Replies CMemCache Class ps47r 
  • 2 Replies
  • 880 Views
New Replies Url Parsing romanoza 
  • 7 Replies
  • 1,494 Views
New Replies Active Record Saving Something Peculiar smclark89 
  • 0 Replies
  • 749 Views
New Replies [Not a bug, solved] Eager load in relational AR bug romanoza 
  • 2 Replies
  • 916 Views
New Replies CInputWidget::resolveNameId() [solved] * - - - - resplendent 
  • 4 Replies
  • 1,339 Views
New Replies crud shell command dowsn't work when table name differs from model name Jaime 
  • 2 Replies
  • 830 Views
New Replies Bug in COciSchema.findConstraints capt 
  • 1 Reply
  • 548 Views
New Replies Module named "system" ach 
  • 1 Reply
  • 735 Views
New Replies ActiveRecord nested Loading: Bug or my fault?` Bergtroll 
  • 1 Reply
  • 926 Views
  • (38 Pages)
  • +
  • « First
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Last »
  • You cannot start a new topic